Широка гама от телескопични товарачи за селскостопанските производители показаха на БАТА Агро пролет Фермер Машинъри и Manitou. Компаниите представиха 4 модела – започвайки от MLT 625, който е и най-малкият товарач, както и моделите MLT 634, MLT 735 и MLT 1040. Накратко, на щанда на Фермер Машинъри бяха изложени модели от най-малките до най-големите машини на Manitou, каза за Трактор.БГ Емануел Санта, Експорт мениджър Manitou за България: 


 
„От Manitou, чрез своя дилър в България, предлагаме общо 10 модела, които са насочени към земеделските производители. За най-малките ферми, за тези, които искат да започнат да работят професионално още от началото, подходящ модел е Manitou MLT 625. Този товарач е подходящ за малки стопанства и за животновъдни ферми. Той е с капацитет на повдигане до 2500 кг. и височина до 6 метра. За по-големите ферми подходящ е MLT 1040. Моделът е изключително производителен, с капацитет на повдигане до 4000 кг. и височина до 10 метра. 

 
Емануел Санта от Manitou подчерта, че партньорството на компанията с Фермер Машинъри през годините, е извоювало водещо място на бранда Manitou сред телескопичните товарачи в България. Той каза и какви новости да очакват родните земеделци през 2016 г.: "За българските фермери подготвяме доста новости и подобрения във вече съществуващата ни линия от телескопични товарачи. Някои от тях показахме през есента на Агритехника – Quick Lift, функция, която увеличава многократно производителността и комфорта на оператора."
 
 
На щанда си от 800 кв. м. от Фермер Машинъри показа на БАТА Агро пролет и почвообработваща техника Galucho - най-големият производител на селскостопанска техника в югозападна Европа, фирма с близо 100 годишна история. Galucho предлага предимно почвообработващи машини, като дискови брани, плугове, култиватори, както и селскостопански индустриални ремаркета и съпътстващ дребен инвентар. 
 
 
През тази година Galucho, съвместно с Фермер Машинъри предстои да покажат много новости за българските земеделски стопани. Компаниите обещават богата програма от полеви демонстрации, както и атрактивни оферти за своите клиенти, съобщи Тодор Димитров, Мениджър на Galucho за Централна и Източна Европа: "Тази година смятаме да представим напълно нови машини за българските фермери, които ще бъдат показани за първи път. Машините на Galucho и ще бъдат демонстрирани в цяла България, ще направим една серия от демонстрации, както и ще направим известни модификации на съществуващи машини и не на последно място, смятаме да осигурим достатъчен брой налични машини на територията на страната така, че да бъдат под ръка на земеделските производители и в същото време смятаме да предложим нови и атрактивни оферти за нашите клиенти в България".
 
Допълнителна информация за товачарите Manitou, както и за почвообработващата техника Galucho, можете да получите от официалния им вносител за България – Фермер Машинъри.
 
Национален телефон: 0700 20 420