Има време за всяко нещо. И срок за всяка работа под небето...Време за засаждане и време за изкореняване на засаденото...“, пише Соломон в своя библейски труд.


Вие засаждахте, отглеждхте, събирахте, развъждахте, поддържахте и планирахте своите стопанства през изминаващата година. Завършихте целия цикъл и сега е време за почивка, време за удовлетвореност, за тържествена и празнична наслада.


Бъдете горди от положения труд, оставете грижите и неволите, през които преминахте, защото важното е че продължавате въпреки тях. Очаква ви нова година, нови хоризонти - изпълнете сърцата си с надежда и увереност за престоящото.


Екипът на Агри.бг., като ваш истински приятел и съмишленик, ви желае през новата 2020 година семната да са устойчиви и плодородни, но и тези във душата ви също, климатът да е добър, природата благоразположена и околната среда чиста, но и средата около вас да е такава – близки, приятели, партньри. Нека животните са здрави и продуктивни, но още по-важното е, вие също да бъдете!


Ние ще продължим с вас и през 2020 година. Ще ви информираме, ще търсим отговори на въпроси и решаване на проблеми,  ще ви разкривме алтернативите, тенденциите и решенията за вас и вашия бизнес, ще раказваме вашите истории и гордо ще споделяме със света, чрез медията ни, вашите успехи. Ние сме с вас!


Нека с вас бъдат и коледната светлина, мирът и любовта в домовете ви и новогодишният късмет в стопанствата ви!


ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!