Добре познатите чешки трактори с марката  ZETOR отново са твърдо решени да докажат своите лидерски позиции на родния пазар. На 21 юли земеделските производители от Хасковско ще могат да се убедят в заложбите на машината. Полевата демонстрация ще се състои в землището на село Иваново, Харманли от 10:00 часа.

 

Стойчеви запазва добрите си практики, като за пореден път ще демонстрира пред земеделските производители от региона машините, от които те имат нужда.

 

Към тракторите ZETOR ще бъде агрегатиран и прикачен инвентар с марката UNIA. На полевите презентации, земеделските стопани ще имат възможността сами да се уверят в качеството и комфорта на тракторите, но също така в здравината и прецизността на прикачния инвентар.

 

 

На полевата демонстрация ще бъдат представени най-новите машини от портфолиото на ZETOR, чийто официален вносител за България е Стойчеви, а именно ZETOR CRYSTAL, ZETOR PROXIMA HS, ZETOR PROXIMA CL, както и новите предложения от UNIA – есенната сеялка UNIA FS 2400, култиваторите UNIA Viking, UNIA Ares, пролетната сеялка Delta, стърнищния култиватор UNIA Kos, както и прикачната пръскачка CARUELLE, модел Olympia.

 

Повече информация относно полевите презентации, записване за демо дните, както и за пълното портфолио машини UNIA и ZETOR можете да получите от Стойчеви.

 

www.stoychevi.com

[email protected]

тел. 0885 132 068