Автомобилен салон за фермери е една от новостите на Международната селскостопанска изложба „Агра 2015“, която ще се проведе от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят автомобили с висока проходимост и по-голямомясто за товари, както и нови модели джипове. Наред с това имат възможност да спечелят атрактивни  награди.

 

Фейслифтът на „Ауди Q3“ идва в Пловдив с обновен външен вид,  увеличенамощност и намален разход на гориво. Той бе представен през януари тази година на салона в Детройт, САЩ, а в Германия се продава от февруари. Елегантният джип е включен в експозицията на „Порше интер ауто“, заеднос версиите  Q5 и Q7 и модела „Ауди А5-спортбек“. 

 

Пикап от ново поколение представя „Агри-М“. „Исузу Д-макс“ е комфортен и бърз като джип, но с възможност да превозва по-големи товари, поясниха от компанията.

 

Специално пригоден за пчелари е пикапът „Стийд профешънал“ на „Литес моторс“. Той има оборудване за пренасяне на кошери и други приспособления за специфични дейности.  Българският автомобилен производител демонстрира и базовия модел на пикапа - „Стийд 5“, който вози до 1100 килограма иминава през всякакви терени. Посетителите ще видят лекия автомобил „Грейт Уол Волвекс С 30“ и джипа „Грейт Уол Н 6“. Специално за „Агра“ сме подготвили оферти за закупуване на изплащане без първоначална вноска и бонуси, достигащи до 6000 лева, казахаизложителите.

 

Новият „Форд рейнджър“ е хитовият експонат на „Мото пфое“. Той е тестван на  трудни терени при екстремни температури и има разширенотоварно пространство. Фирмата също предлага промоционални оферти.

 

Улеснение за фермерите  е и първият в света електрически товарач, направен по иновативна германска технология, койтопоказва„Агритоп“. Тойсе използват във ферми, конюшни, обори, складове за плодове и зеленчуци. Спестява близо 48% от разходите за енергия, тъй като работи  с  батерия. 

 

Освен с новости от автомобилостроенето, посетителите на „Агра 2015“ ще се запознаят с иновации за земеделието, животновъдството, биопроизводството и други сектори на селското стопанство, представени от фирми от 24държави.

 

Гостите имат възможност да получат и подарък, като попълнят анкетна карта за проучване на тяхното мнение за изложбата.  Наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив, са: мотофреза 1G-75, резачка McCulloch модел CS 340 и пръскачка CASE I 3W-3F. Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени на 8 март.

 

Тогава приключва мегафорумът на агробизнеса, храните, виното и туризма, включващ 7 изложения: „Агра“, „Винария“ - за лозарство и винарство,  „Фудтех“ - за храни и хранително-вкусовата индустрия, „БиоАгра“, „Апи България“ - за пчеларство, „Хорека Пловдив“ - за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти, и „Вкусовете на Италия“. Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 3 лева, а за ученици, пенсионери инвалиди – 2 лева.


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!