Старозагорската фирма Агроин ООД стана официален вносител на италианските пръскачки Toselli. Компанията е позната на своите клиенти като производител на пръскачки от най-висок клас, осигуряващи безкомпромисна растителна защита. Прикачните пръскачки Toselli Airspray ще направят своя дебют на изложението АГРА от 4 до 8 март в Пловдив и ще се предлагат на преференциални цени в рамките на панаира.

Toselli Италия е традиционна фамилна компания, която произвежда земеделски машини от 1935 г. В края на 60-те години, Toselli започва да произвежда пръскачки. Благодарение на непрестанните изследвания и прилагане на последните технически новости, всички елементи в пръскачките Toselli са изчистени до съвършенство.

Първото признание за Toselli идва през 1969 г., когато фирмата създава първите хидравлични щанги в Италия. От 1990 г. компанията произвежда щанги от висококачествена, изключително жилава неръждаема стомана, като по този начин се свежда до минимум риска от повреди по щангите и се дава доживотна гаранция без корозия. Всички щанги са паралелограмно окачени и са серийно окомплектовани с електрохидравлични амортисьори и независима геометрия на отделните крила, позволяваща гъвкавост и стабилност при пръскане на всякакви терени и наклони.

Инжекционна система на Toselli Dual Cone при щангите с въздушен ръкав е резултат от години на изследвания и тестове в различни условия при различни култури.

Благодарение на изключителната патентована система за пръскване чрез двойни дюзи, разтворът е във вид на фина мъгла, дори и при по-високи норми на пръскане, а това е от огромно значение за качеството на третиране, особено при препарати с контактно действие.

Чрез регулиране ъгъла на въздушната струя, пръскачките Toselli осигуряват равномерно покритие без пряка турбулентност на струята, дори когато се работи върху гола земя, където други системи не са в състояние да работят без негативни ефекти върху равномерността на пръскване. Освен перфектното покритие на растенията, тази система намалява обема използвани препарати на хектар.

Чрез променлива геометрия на въздушния поток пръскачката Toselli Airspray може да бъде настроена в няколко режима: Режим въздушна стена, която спира вятъра, като по този начин препарата се разпръсква равномерно; Режим на смесване на препарата с въздушната струя, което помага за по-добро обливане на растенията и проникване на препарата.

Всички модели пръскачки Toselli са стандартно оборудвани с независима от трактора хидравлична система за контрол на щангата, което дава възможност за агрегатиране към по-малки трактори.

Стандартната окомплектовка включва патентованата система за измиване и разбъркване на препарата ToselliFullRec.

Пълненето на пръскачката, добавянето на препарата, разбъркването и измиването се управляват от един контролен панел, което улеснява максимално оператора и спестява време.

Богатия избор на контролни терминали позволяват на оператора да следи нормата на пръскане, хидравличното управление, въздушния поток, автоматичното изключване на секции, автоматичното нивелиране на щангите или изключването на всяка една дюза според показанията на вградения GPS.

Според различните почвени условия пръскачки Toselliмогат да бъдат оборудвани с различни размери гуми, а управляемите колела позволяват на пръскачката да следва точно дирите на трактора.

Пълна информация за пръскачките Toselli на българския пазар можете да получите от Агроин ООД:
 

гр. Стара Загора,ул. Дунав №10, ап.12

+359 0885003653 ;+359 0885003653; +359 0884404453 ;+359 0884404453

[email protected]

www.agroin.eu


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!