Фермерството е трудно.

Фермерството е непредвидима професия.

Но фермерството дава надежда и усмивки.

Фермерството осигурява нашето бъдеще. А бъдещето са нашите ДЕЦА.

Благодарим ви, че станахте част от първото по рода и мащабите си събитие в селскостопанския сектор – Agri Summit & Awards 2024. Това е мястото, където модерните примери от селското стопанство се срещнаха с вдъхновяващите истории за успех, а следващото поколение фермери – бъдещето, бяха в центъра на вниманието.

Колкото и клиширано да звучи имрнно децата са нашето бъдеще. Те са тези, които ще продължат традициите и иновациите в селското стопанство, а и не само. Agri Summit & Awards 2024 не само показа модерни примери и новаторски подходи в селското стопанство, но и отдаде почит на младите хора, които въпреки всичко са останали в България и продължават бизнеса на своите родители, баби и дядовци.

Това събитие не беше поредния форум, нито поредната церемония по награждаване. Agri Summit & Awards 2024 показа, че е място за среща за онези, които вярват, че фермерството е повече от професия – то е начин на живот, вдъхновяващ и изпълнен с надежда за бъдещето.

Ние от екипите на Forbes България и Агри.БГ сме горди, че Agri Summit & Awards 2024 показа множеството добри примери в селското стопанство и награди изключителни примери затова, че всеки ден тези хора избират да бъдат фермери, иноватори и лидери в селското стопанство на бъдещето.