КББГ, изключителен представител на марката KUBOTA за България, представи за първи път в страната ни прикачен инвентар на японския бранд. На есенното изложение БАТА АГРО 2015 дебютираха сеялки, торачки и други разнообразни машини за обработка на почвата в отличителния за марката оранжев цвят.



Предлагането и на прикачен инвентар стана възможно след като Kubota закупи Kverneland Group през 2012 г., уточни Зигмунд Олсен, регионален директор на Kverneland Group. „Тяхното лансиране идва в отговор на желанието на Кubota да предложи на фермерите комплексни решения.“



Представеният инвентар перфектно се съчетава с японските трактори Kubota, машините са пригодени точно за тяхната мощност и размери, сподели и Ролф Алмендингер, продуктов мениджър в Kverneland Group. „Те са надеждни и здрави, създадени за работа в тежки условия. Следващата стъпка е да представим през 2016 г. Машини от така наречената зелена серия: косачки, балировачки, сеносъбиращ инвентар, фуражоподготвящи и фуражораздаващи машини“. Така че фермерите могат да очакват от Kubota още много изненади.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!