Тайтън Машинъри България АД връчи ключовете на осем строителни машини CASE CE и Merlo, на фирма „Интер-транс –99” ЕООД. Компанията е закупила машините от Tайтън машинъри с финансира по проект „Енергийна ефективност и зелена икономика“ на програма „Развитие на конкурентността на българската икономика“. Церемонията се състоя в шоурума за строителна техника на Тайтън Машинъри в София.

 

Проектът стартира преди година като от Тайтън Машинъри са предложили на клиента цялостен продукт – машини, консултация и европейско финансиране. При първия етап са доставени ротиращ телескопичен повдигач 17 м с ротиране на 360 градуса, 2 комбинирани машини – масово използваеми и най-практичните машини във всяка дейност, свързана с рекултивацията, както и мини челни товарачи, които позволяват работа в тесни пространства. На следващия етап от съвместната работа има още машини, които ще пристигнат до месец май. Ключовете на новата строителни машини CASE CE и Merlo получи Пламен Тенев, управител на Интер-транс – 99.
 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 

 

Той обясни, че техниката ще се използва основно за рекултивация и възстановяване на околна среда. По думите на Тенев, Тайтън Машинъри предлага надеждни машини и има добре изградена сервизна база, което не е за подценяване и е определило избора на партньор. Бенефициентите по „Енергийна ефективност и зелена икономика“ предварително избират фирмите, към които искат да изпратят запитванията си за доставка на техника. Един от водещите критерии при избора на Тайтън Машинъри за доставчик на строителното оборудване е цената на машините. Това е само един от проектите, по които Тайтън Машинъри е избран от клиента за изпълнител по доставката на машините.

 

Предстои реализирането на още проекти, доставките по които ще са факт в рамките на следващите два месеца. Най-големият приоритет на Тайтън Машинъри е да отговори на потребностите на клиента по отношение на поддръжка и сервиз на машините, заяви Веселин Иванов, Мениджър строителна техника CASE CE, Тайтън Машинъри. Стартът на 2014 г. за Тайтън Машинъри надвишава очакванията на компанията по отношение на работата на екипа в сферата на строителството, сподели Григор Статев, Зам.-изпълнителен директор Тайтън Машинъри.

 

Статев допълни, че следващите месеци ще са още по-усилени за Тайтън Машинъри и в селскостопанската, и в строителната техника, тъй като активният сезон тепърва започва. Компанията разширява екипа си като организира и обучения с цел постоянното повишаване на квалификацията.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!