През последните дни и след проваленият протест на животновъдите край пловдивското село Труд, засилено се заговори, че Бойко Синапов до дни ще организира нов протест в Южна България. Според Синапов, новият протест трябва да обедини над 4000 животновъди, които ще затворят гръцката граница.

 

Към момента няма конкретна дата, на която ще се проведе протеста. По първоначална, но непотвърдена към момента информация, протестни действия на ГКПП - Ново село - Орменион и на ГКПП Златоград ще започнат в четвъртък тази седмица.

 

Очаквайте утре повече детайлна информация по темата.

 

Припомняме ви, че през Ноември миналата година, Бойко Синапов се оказа Шеф за един ден на ОС Земеделие в Кърдажли. Макар да бе назначен като "техническа грешка" и без да има нужното образование по закон, Бойко Синапов разпореди пълна ревизия на делата на предшественика си от ДПС, както и  даде шумни изявления пред медиите. Впоследствие обаче, когато напусна директорския кабинет, Синапов обяви, че щели да го изтеглят на работа в земеделското министерство, тъй като там щял да бъде още по-полезен. В последствие Валентин Михов от Кирково- човекна ГЕРБ,оглави дирекцията в Кърджали.