Лидерът на корейския пазар на трактори Kioti и СД Драганови представят най-новия модел трактор RX7320PC. Тракторът Kioti RX7320PC е най-големият представител на серията RX, в която влизат и други модели със и без кабина с мощност 60, 66 и 73 к.с. Тракторът покрива еконормите TIER 4 за вредни емисии.

 

Тракторът KiotiRX7320PC е с нов 4-цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател, който гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум и вибрации и вредни емисии. Разходът на гориво е с цели 20% по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.

 

Трансмисията Power Shuttle позволява смяна на посоката на движение без използване на съединителя.Напълно синхронизирана трансмисия осигурява гладко и лесно превключване в движение с 24 предни и 24 задни предавки (стандартно оборудвана с Creeper предавки). Скоростта на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на оператора по-голямо разнообразие на обхват на скоростта, за да се справя при различни работни условия. Тракторът е оборудван с автопилот за поддържане на работната скорост, независимо от променящото се натоварване.


На изложението АГРА 2014 от СД Драганови ще предложат специални промоционални цени за закупуване на трактор Kioti RX7320PC.

Подробности за техническите параметри на трактора Kioti RX7320PC можете да видите в Трактор.БГ

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!