Надеждни решения за големите земеделски стопанства представиха на Агритехника 2013 руският производител на земеделска техника Rostselmash, както и канадският Buhler Versatile, чиито вносител за България е фирма АгроСкай АД.

Rostselmash
На щанда на Rostselmash посетителите имаха възможност да видят големия зърнокомбайн Torum 760 с мощност 490 к.с. вместимост на бункера за зърно 12 хил. литра и система за следене на горивния разход. Комбайнът има уникална овършаваща система, която включва най- големия на пазара ротор и първата в света въртяща се контра. Те осигуряват несравнима производителност.
 

При другия запазен продукт в портфолиото на Rosteslmash –силажокомбайните, фирмата представи новия комбайн RSM 1403 с хидростатична трансмисия и детектор за камъни и метал. Силажокомбайнът RSM 1403 е една много добре балансирана машина, оборудван e с хедер KEMPER – оригинален немски продукт. Разполага с двигател Mercedes, 400 к.с., система за вредните емисии AdBlue. И двете машини – силажокомбайнът и зърнокомбайнът покриват последните Европейски изисквания за вредните емисии – stage 3b.

И двата комбайна Rosteslmash вече се предлагат на българския пазар, както и в други европейски страни и работят в отделни стопанства: “Смятам, че земеделците са доволни от представянето на машините на този етап и също така съм убеден, че имаме много добър потенциал за развитие в Европа“, коментира пред Трактор.БГ Дмитри Волошин, Директор регионално развитие, Rostselmash.

Buhler Versatile:

По време на Агритехника бяха представени и нови трактори BUHLER VERSATILE. Моделът RC310 е с нов подобрен дизайн и вече е оборудван с двигател Cummins, който покрива еконормите за вредни емисии Interim Tier 4. Тракторът е с максимална мощност 340 к.с. и разполага с голяма кабина за повече комфорт и по-добра видимост на оператора.
 

Новост от BUHLER VERSATILE е и моделът 550 с Powershift трансмисия и максимална мощност от 591 к.с.За разлика от стария модел, новият вече се предлага и във вариант с полу-вериги вместо колела.

Гледайте ВИДЕО за новите комбайни и трактори Rostselmash и Buhler Versatile:


 

Повече информация за комбайните и тракторите наROSTELMASH и BUHLER VERSATILE можете да получите от вносителя им за България – фирма АгроСкай АД:

АгроСкай АД
тел.: 02/ 854 80 70; -71; -72
GSM: 0887/ 00 75 76
[email protected]

www.agrosky.bg

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!