С наближаването на пролетната сеитба Джи-Трак ООД представя новата подобрена версия на прецизните пневматични сеялки за пролетна сеитба Sonmezler. Сеялката е добре позната на българските фермери и се е доказала през годините като надеждна и здрава машина на изключително изгодна и достъпна цена.
 
За този сезон от Sonmezler въвеждат много подобрения, нов по-добър дизайн, както и някои новости по конструкцията и начина на работа на сеялката. Сред най-важните подобрения са изцяло новите бункери за тор, които вече са много по-големи – капацитетът им е 265 л всеки, което прави вместимост от 530 литра за сеялката – един от най-големите сред сеялките, които се предлагат на пазара.

Друго важно подобрение, е че бункерите са произведени от висококачатвена пластмаса, устойчива на химически агенти и торове, което прави сеялката много по-устойчива на влиянието на тора и значително удължава нейния живот. Бункерите за семена също са с увеличен капацитет от тази година, като те вече са с вместимост от 45 литра всеки. Увеличеният капцитет на бункерите за тор и семена значително намаляват разходите и скъсяват времето за зареждане на сеялката, като по този начин може да се засее по-голяма площ за по-кратко време.
 
 
Една от новостите от този сезон е възможността за оборудване на сеялката със система за електронен контрол на сеитбата, което брой пропуснатите семена и сигнализира на водача на трактора при пропуски в сеитбата и освен това има вграден брояч на засетите декари.
 
Джи-Трак ООД е официален оторизиран представител и вносител на Sonmezler за България и за този сезон предлага специални промоционални цени, както и пакетни оферти при закупуване на сеялка и друг прикачен инвентар от Джи-Трак ООД – окопен култиватор, пръскачка или култиватор за слята повърхност.
 
Джи-Трак ООД предлага и пълната гама селскостопански инвентар както за пролетната сеибта и обработки, така и за цялостно оборудване на фермите. Фирмата е официален вносител на пръскачки Parlayan, торачки Donder, плугове и култиватори Akpil и изключителен представител на полската марка Staltech – производител на дискови брани, култиватори, продълбочители и стърнищни култиватори. За да получите по-подробна информация и конкретна оферта, можете да се свържете с Джи-Трак ООД, фирмата има два търговски центъра – във Велико Търново и Бяла Слатина.
 
За контакти: В. Търново – 0877 884 080, Бяла Слатина – 0879 593 471
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!