Най-новият трактор Kubota до 170 к.с., произведен в завод на компанията в Европа беше представен за първи път на есенното издание на изложението БАТА АГРО. Моделът е М7171 Premium и заедно с другите два модела М7131 и М7151 представляват най-мощната серия на бранда- М7001, която е в производство от тази година.
[news]
Тракторът М7171 Premium е най-високопроизводителният, най-мощният трактор на японската компания Kubota. Освен със стилния си дизайн, той впечатлява с техническите си характеристики. Сърцето на машината е двигател Кubota, който разполага с най-новите технологии – Common Rail, SCR и DEF, осигуряващи по-голяма ефективност, по-добра икономия на гориво и по-малко шум. Когато е необходима по-голяма мощност за кратки периоди, функцията Power Boost на M7001 и двигателят веднага я осигуряват, за да довършите започнатата работа.
 
Тракторът е оборудван с безстепенна трансмисия К-VT, осигуряваща почти безкраен брой предни и задни скорости, което позволява да работите с оптимална скорост при всеки вид дейност. При серията M7001 се вгражда също и добре познатата, надеждна и оригинална трансмисия на Кubota Powershift. Тракторите от тази серия са проектирани да осигуряват изключително високи нива на маневреност и контрол.
 
Активното предно окачване на M7001 гарантира по-комфортно пътуване, както и стабилна и прецизна работа. Суперхидравликата ви осигурява гъвкавост и мощност при работа, а 4-степенното независимо PTO на Kubota ви позволява да работите с разнообразен инвентар. Навесната система осигурява товароподемност от 9000 кг и лесно се справя при работа с тежки приспособления.
 
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!