Тороразпръскващите машини са важен съюзник на фермера, който се стреми към оптимизиране на земеделската работа и добиване на по-богата реколта. Благодарение на използването им земеделците могат да понижат разходите си, но и да спестят време и усилия. 
 
 
Торачката Sulky 50+ е машина от ново поколение. Sulky е утвърдена и позната марка от родните земеделци. С новия си модел 50+ компанията представя и нови защитни прегради от вечен композитен материал, които гарантират абсолютна защита срещу буци пръст, като позволяват работа при восоки скорости на влажен терен и много лесно почистване от кал.  
 
Друга новост е устройството за гранично торене в ляво или в дясно. То се нарича TRIBORD 3D и стандартно се предлага в дясно. Патентованата от Sulky иновация за първи път дава възможност на фермерите да изберат сами посоката на движение при окрайчване на парцела и да оптимизират работата, без да слизат от трактора.
 
Заедно с екстрите, тороразпръскващата машина гарантира перфектно покритие на терена, възможност за много широко разпръскване до 44 метра и отлична работа дори при насрещен вятър.

 

Модел

X50+

Работна ширина

24 - 50 м

Габаритна ширина (см)

298

Обем (куб.м)

2,4 / 3,2 / 4,0

Ширина на разпръскване

24-50 м

Работна скорост

до 520 кг/мин торова норма

Компютър

VISION/STOP&GO

Тороразпръскващо устройство

TRIBORD 3D в дясно

Височина на зареждане (мм)

1260-1620