Вкусове и аромати от Западна Стара планина ще омаят посетителите на изданието на фермерския фестивал на 13 юни. 
 
 
Гостите ще могат да опитат  краве, козе и овче сирене и кисело мляко, пресен мед от акация и билки, яйца от свободно отглеждани кокошки, които са произведени от семейни ферми и малки производители, които ги правят с грижа към природата и с мерак да опазят редките местни породи, разказаха организаторите. 
 
Ще могат да се купят яйца от щастливите кокошки на Иван Иванов, краве и козе сирене от ферма „Чемерник“, продукти от овче мляко на Юлия Стоянова, пресен мед на Теодор Пушкаров и сирене и кисело мляко от кравефермата на Христо Василев.  
 
Дегустацията е насрочена както обикновено в 12:00  часа, а фестивалът е както всяка сряда от 10:30  до 18:30 часа пред Министерството на  земеделието.
 
 
Всяка сряда Фестивалът предлага разнообразни фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и  сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, сезонни плодове и зеленчуци, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя.  Редовно гостуват производители на сувенири и бижута.
 
Запазена марка на фестивала са демонстрациите и дегустациите на фермерски храни и рецепти.
Проектът Фестивал „От нашата ферма – с любов за вас!“ се организира от Фондацията за биологично земеделие „Биоселена“ в партньорство с Район „Красно село“ и Сдружение  „За Земята“, както и с финансовата подкрепа на Програма Европа – 2018 на Столичната община.
 
Всички фермери и производители са регистрирани по наредбите 3 и 26 на Министерството на земеделието, храните и горите  или по Закона за храните. Много от тях в районите от Натура 2000  в Западна и Централна Стара планина са подкрепени от проекта „За Балкана и хората“ на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.