Оптиком и  специалистът в прецизното торене Sulky стартират своята пролетна игра „Магията на растежа“. В нея ще може да вземе участие всеки земеделски производител, който изпрати своите снимки от полетата, които обработва и ни покаже посевите и тяхното развитие през пролетта.

„Стартираме играта, защото искаме да създадем общност на споделяне на един от най-вълнуващите моменти - поникването на семената и младите посеви. Пролетта е прекрасен сезон, добрите грижи винаги създават прекрасни пейзажи по полетата и така ще се заредим взаимно с прекрасни емоции. 
 
Отделно на това, ще може заедно да проследяваме развитието и състоянието на засетите култури тази година. Ще се радваме земеделците да ни споделят и техните истории от стопанствата и технологиите на отглеждане, които прилагат тази година”, заявиха от екипа на Оптиком по повод старта на играта. 
 
За всички участници са приготвени много изненади, а в края на играта, който е на 10-и май от Оптиком са приготвили и две големи награди - уикенд за двама в Hotel & Relax Zone Cattleya до Крушунските водопади и комплект с инструменти от 30 части.
 
Как може да участвате?
Изпратете снимки на Вашите полета и посеви като лично съобщение на Facebook страницата на Оптиком - FBOpticomOOD или на емайл [email protected] 
 
Опишете какви култури отглеждате през 2019 г. Играта ще се състои в периода 27 март – 10 май 2019 г.
 
Включете се сега. 
 
 
Включете се сега.