Фирма Хера Агро ЕООД спечели трактор Massey Ferguson 5610 в томболата на Фермер 2000, организирана по повод 20-годишния юбилей на българската компания – официален вносител на бранда Massey Ferguson. В томболата участваха над 70 фирми, клиенти на компанията, а изпълнителният директор Димана Страхинова благодари на земеделците, че вярват в успеха на Фермер 2000 и са се доверили на бранда Massey Ferguson.

Специален гост на церемонията беше търговският мениджър в Massey Ferguson Фредерик Моро, който подчерта значимостта на българския пазар за Massey Ferguson. “България е много важен пазар за нас. Ние сме убедени, че пазарът може да бъде увеличен тук. И това е нашето намерение – със съдействието на Фермер 2000 да се увеличат продажбите на Massey Ferguson”, каза г-н Моро пред присъстващите фермери.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 

 

В присъствието на нотариус Федерик Моро изтегли печелившия номер 33 – на Хера Агро, която спечели многофункционалния трактор MF5610. Фирмата е сред големите клиенти на Фермер 2000 от региона на Първомай и обработва над 70 хил. дка земя. В агропарка си има над 13 трактора Massey Ferguson, като осем от тях са закупени през 2013 г. По думите на Димана Страхинова именно с покупката само за една стопанска година на толкова нови машини, фирма Хера Агро е имала и най-голям шанс за спечелване на голямата награда - трактор MF5610: „Това показва, че фермерите, които инвестират, заслужават това, което получават“, изтъкна Страхинова.

"Гамата на Massey Ferguson никога не е била по-добра от това, което е в момента, и покрива пълния диапазон – от най-малките машини до машини с мощност 400 к.с. На изложението в Хановер беше показан най-новият трактор Massey Ferguson серия 87, 400 к.с. Спечелихме награда с комбайн MF Delta – хибриден комбайн с 450 к.с., който беше най-голямата иновация в Хановер и спечели приза „Машина на годината“, сподели Димана Страхинова.

По време на събитието Фредерик Моро подчерта, че Massey Ferguson изцяло обновява сериите си трактори и комбайни. Ключовите думи за партньорите от МF и Фермер 2000 са „сервиз“ и „качество“, каза Моро и допълни: “Усилията ни са насочени най-вече към качеството на машините и към сервиза, който предлагаме, благодарение на дилърите ни във всяка страна – като Фермер 2000”, подчерта Фредерик Моро.

Димана Страхинова обяви, че 2013 г. е била много успешна за Фермер 2000 с над 13% пазарен дял в продажбите на зърнокомбайни и 8% пазарен дял при тракторите.

 

“Ние ще продължим и през 2014 г. с организирането на много промоции, томболи и награди за всички клиенти, които вярват в успеха на Фермер 2000 и са наши клиенти вече 21 години. Нашата цел е да бъдем на трето място в България по продажба на трактори и комбайни“, съобщи пред Фермер.БГ Димана Страхинова.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!