Все повече животновъди и земеделци, които развиват малки и средни по размер стопанства имат нужда от следваща крачка в развитието на своите ферми. Възможно ли е да се сдобиеш с чисто нов трактор, без това да наруши бюджета на стопанството, особено през зимните месеци? Да това е възможно - с новите CASE IH Farmall - трактори, специално разработени за работа в животновъдни ферми, а също и като спомагателни машини в по-големи стопанства.
 
Новите модели трактори CASE IH Farmall дават на стопаните това, от което имат нужда. Това са ценово достъпни модели, които могат да се използват за множество задачи във фермите. Предлагат се в 4 модела: Farmall 85A, Farmall 95A, Farmall 105A и Farmall 115A, съответно с мощност 86, 99, 106 и 113 к.с.
 
 
Интелигентни и здрави трактори за универсални задачи
 
Тракторите от серията Farmall са с равномерно разпределение на теглото, като всичко е на своето правилно място  - като се започне от тежките компоненти на задвижването, конструкцията на моста и трансмисията, и се стигне до работния обем на двигателя.
 
Електронно управляваните 3,4-литрови дизелови двигатели с Turbo и Intercooler имат 4 цилиндъра и тунелна конструкция, която осигурява здравина и лесна поддръжка. CASE IH Farmall се предлагат в най-достъпния ценови вариант с опростена, много здрава и лесна за управление механична трансмисия с 12 предни и 12 задни предавки. Предлага се и опционална 12/12 трансмисия Powershuttle с реверс, осигуряваща лекота и ефективност при работа с челен товарач, тъй като не се налага използването на съединител.
 
Комфортът и производителността са обединени
 
Освен за работа в животновъдни ферми, новите модели CASE IH Farmall са подходящи за спомагателни трактори в по-големи стопанства, както и за работа в овощни градини с по-голямо междуредие, например при отглеждане на орехи, лешници и др.подобни, които стават все по-популярни в България. Кабината позволява да се извършват пръскания, както и всички обичайни агротехнически операции - при ненарушим комфорт за оператора. 
 
 
Кабината при новите модели CASE IH Farmall е просторна, климатизирана, има въздушна седалка и ниворегулация на волана, което създава персонално прилягане за всеки оператор. Удобството в кабината се увеличава и от това, че подът е изцяло плосък, а по време на интензивна работа кабината остава тиха, удобна и предоставя релаксираща работна среда за тракториста.
 
Кабината е с отлична видимост във всички посоки, като разполага с остъклена площ от 5 кв.м., което я прави най-просторната кабина в този клас трактори. Задното стъкло на кабината се отваря до почти 90 °, което позволява пряко наблюдение на навесната система и инвентара. Има също две предни и четири задни работни светлини, две външни огледала с широк изглед и сигнална лампа.
 
Ефективността при компактните трактори CASE IH Farmall A е допълнително увеличена и модернизирана с нови подвижни динамични калници, които подобряват радиуса на завиване за по-голяма маневреност на трактора, особено в тесни пространства. В допълнение на това, телескопичните стабилизатори на окачването допринасят за постоянния баланс на трактора, дори в неравни терени.
 
Повече техническа информация, а също цени и възможност за купуване на лизинг, можете да получите от Тайтън Машинъри България - oфициален представител на CASE IH.
 
02/971 35 25
кратък номер *4040