Тайтън Машнъри България откри нов Агробизнес център в Русе, разположен на изключително комуникативно място – близо до Дунав мост и Пристанище Изток.

 

Официалното празненство по случай откриването на новата база на българо-американската компания започна с тържествено приветвие и тост от изпълнителния директор Диляна Иванова и Румен Лазаров – член на борда на директорите. Пожелания за бъдещи успехи и развитие на компанията отправиха представители на кмета на гр. Русе Пламен Стоилов и ректора на Русенски университет Ангел Кънчев - проф. дтн Христо Белоев. За бъдещия просперитет и благополучно развитие на новия Агробизнес център по традиция беше отслужен и тържествен водосвет.

 

Изпълнителният директор Диляна Иванова, заедно с г-н Румен Лазаров символично отрязаха празничната лента, с което официално беше даден старт на дейността на новоиградения Агробизнес център на Тайтън Машинъри. Част от програмата в рамките на събитието беше и представлението на русенския фолклорен ансамбъл „Найден Киров“, който представи разнообразна хореография от български народни танци.

 

Основната цел, която българо-американската компания поставя с изграждането на нов агробизнес център е да бъдат осигурени повече възможности за удовлетворяване потребностите на клиентите в региона на Русе, привличането на нови клиенти и подобряване на логистичната дейност. Базата е разположена на площ от 10 дка, а инвестицията за изграждането й е на стойност 500 хил. евро. В Агробизнес център Тайтън Машинъри Русе работят над 16 специалисти, като се очаква общият им брой до края на годината да бъде 25.


"Бизнес Центъра в Русе е един от бизнес центровете, които имаме в България. Целта е клиентите, нашите партньори в Русенски регион да се гордеят, че са част от семейството Тайтън Машинъри, нашите служители да са спокойни, че могат да работят още по-добре, благодарение на сервизните помещения, складовете, офисите и цялото пространство, с което в момента разполагат, да бъдем на най-уникалното място в Русе и да доказваме с всеки изминал ден, че ние сме най-добрите в този бранш. Бих желала да благодаря на колегите, които са в офиса в Русе, че толкова години успяха, бориха се и намериха мястото си в този регион и вече имат един добър пазарен дял. Това е причината ние да изградим този бизнес център, за да може да покажем на клиентите и партньорите, които са в региона, че могат да ни се доверят и да разчитат на нас не само в търговско отношение, но и финансово и сервизно и могат да разчитат изцяло на компанията Тайтън Машинъри България", посочи Диляна Иванова – Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, Румен Лазаров заяви : "За нас беше важно да имаме открита база и контакти, защото на този етап с разширяването на нашия бизнес, има чувствителна липса както на помещения и офиси, така и на открита площ, с която площ тук ние отговаряме на тези изисквания. Изисквания имаме и към нашия център в Монтана, който също е разширен – той е два пъти по-голям вече както и в Плевен, Борован, както е най-големия като открита площ, така че ние искаме Северна и Свереозападна България, машините, които влизат от Русе да се насочват към Плевен, Монтана и Борован да се получи един добър обрат от взаимосвързани офиси и работни центрове. За това се опитваме фактически да представим една цялостна концепция на нашите клиенти, без значение къде обработват земи, дали в различните наши райони присъстват или не, концепцията на нашата фирма е който, където и да се намира , използвайки наши машини да получава едно и също внимание, качество и количество на услугата, която получава, за да се чувства наш партньор, независимо къде се намира на територията на нашата държава", допълни Румен Лазаров – член на борда на директорите на Тайтън Машинъри.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ:

Тайтън Машинъри - Русе

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!