Агрокорпорейшън ООД разширява портфолиото си от предлагани продукти за селското стопанство като добавя към него Macoil - смазочни продукти за висока производителност и защита на трактори, кранове и др., съобщи Трактор.БГ.

Фирмата предлага продуктите си от различни доставчици под търговската марка MacoMacoil NV предлага смазочни продукти повече от 70 години. Новите централни съоръжения, големите складови запаси и технически познания правят компанията перфектния партньор за задоволяване на всички потребности от смазочни продукти.

Macoil NV предлага огромна гама смазочни продукти и широки възможности за избор на различни спецификации и качества. Компанията разчита на дългогодишния си професионален опит и експертни познания, за да предлага подходящ смазочен продукт от голямото многообразие продукти от различни производители.

Невъзможно е да регистрираме нашите продукти и наименования на продукти за всеки производител. Независимо от това ние вярваме, че качеството е от огромно значение и затова го поддържаме на високо ниво. Нашият опит сочи, че позиционирането на търговската марка може да варира за различните ниши на пазара, категорични са от фирмата.
 

За допълнителна информация:
Агрокорпорейшън ООД
село Тотлебен, Плевен
0888 871 111

[email protected]

www.agrocorporation.com
 


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!