Последното технологично нововъведение от фирма Irriland – устройство за дистанционна настройка на разпръсквачите на лентовите поливните машини Irriland ще направи своя дебют за немския пазар на изложението Fruit Logistica в Берлин Германия, от 4-ти до 6-ти февруари 2015-та, съобщи Трактор.БГ.


Нововъведението ще позволява на фермерите да регулират разпръсквачите без риск за тяхното собствено здраве и ще оптимизира работата на макарата. Чрез дистанционно управление (жично или безжично) ще може да се променя ширината на поливната ивица даже при работеща автоматична лентова поливна машина. До сега това се прави ръчно, операторът трябва да се качи на количката на разпръсквача за да го регулира, като е изложен на риск от контузия. Иновацията на Irriland, която е лесна за експлоатация, позволява настройка от разстояние, в пълна безопасност.

Пълната гама поливни машини Irriland се предлага на българския пазар от Оптиком ООД.Подробности за продуктовата гама поливни машини на Irriland четете в Трактор.БГ

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!