Стартира последната седма процедура за прием на проектни предложения по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г. 
 
 
Процедурата е за „Реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“. 
 
Общият размер на средствата, които могат да бъдат предоставени по процедурата за всички одобрени проектни предложения възлиза на 19 558 000,00 лева. Процедурата ще продължи до 17:30 часа на 16 юли 2018 г. 
 
[news]
Условията за кандидатстване по всички седем процедури са уредени в насоки, утвърдени от ръководителя на Управляващия орган на ПРСР. Пълният пакет документи по седемте процедури е публикуван на електронната страница на МЗХГ, както и в Раздел „Програма за развитие на селските райони“.
 
Проектните предложения се подават по електронен път чрез ИСУН 2020, на интернет адрес: http://eumis2020.government.bg/.
 
Кандидатите могат да задават допълнителни въпроси и да искат разяснения във връзка с Условията за кандидатстване по обявените седем процедури до 3 седмици преди крайния срок за подаване на проектни предложения. Въпросите се задават на електронната поща: [email protected].