Фирма Сатнет обръща все по-голямо внимание върху специализираната техника за лозаро-овощари и зеленчукопроизводители. Тази година акцент на щанда на компанията, по време на изложението БАТА АГРО, бяха именно тясно специализирани решения за тези сектори от селското стопанство.


На панаира Сатнет представи за първи път най-новия модел трактор на престижната корейска марка LS, готов да разбие всички стереотипи за качество, комфорт и цена.


„Новото тази година при LS тракторите е, че предлагаме малък трактор, 38 к.с, с климатизирана кабина. Този трактор е най-евтиният, надежден и достъпен на нашия пазар“, обясни Димитър Вангелов, управител на Сатнет.


Моделът R38i е тесен и нисък.


„R моделът е добре познат лозаро-овощарски трактор, вече наложен на нашия пазар. Той се предлага за първи път от нас, тъй като от дълги години нашите клиенти търсиха по-малък по мощност трактор за по-малките стопанства с кабина и климатик. И тази година за първи път го представяме“, разясни експертът.


Други нови модели са и тракторите LS XP101 – моделът от по-високия мощностен диапазон от серията XP. Като флагманът в портфолиото на корейския лидер, както и най-популярния модел у нас, остава LS XR50 – отново представител на лозаро-овощарския клас трактори. 


На БАТА АГРО бяха изложени трактори с различни комбинации от гуми.


„Новото при тракторите тази година е, че започнахме също да специализираме в зависимост от тяхната употреба. Тракторът е една универсална машина, на която могат да се сменят доста от възлите, за да може да стане по-специализирана за определен тип обработки и за определен тип стопанства.


Вече сме доста спеицализирани в избора на гуми. Като например всички трактори могат да бъдат предложени с тени гуми, като се запазва предавателното число, за да може тракторът да работи нормално във всякакви условия. Като специализирани имам предвид – тесни гуми за зеленчукопроизводителите, ниски и широки гуми за овощарите, тъй като при тях трябва да се гони по-нисък трактор, докато при лозарите – наблягаме тракторът да е по-тесен, независимо от неговата височина. Вече всичките ни модели могат да се предлагат с различни гуми, не както досега – със стандартните, които ги внасяхме от Южна Корея“, обясни Вангелов.

 


Сатнет не спира дотук. Компанията представи за първи път тази година и изключително специализиран инвентар, който пасва перфектно на производителните корейски трактори.


„Наблегнахме тази година на наторяването на лозята и овошките – специализирани продълбочители с торовнасяне за лозарите и за овощарите. Предлагаме различни модели с различни спецификации, в зависимост от вида на културите, овошките и лозята“, добави Димитър Вангелов.

 


На изложението фермерите видяха още новите торачки, с различни работни ширини и с технология, която не позволява внесеният в почвата тор да изветрее, независимо от климатичните условия. Представени бяха още откланящи и стационарни фрези, които по нищо не отстъпват като характеристики и здравина на подобните машини от най-висок ценови клас.


Малко преди активния сезон за торене, фирма Сатнет, предлага специални цени и отстъпки за специализирания инвентар на своите настоящи и бъдещи клиенти.


Повече информация за атрактивните ценови условия за лозаро-овощарски инвентар, както и за специални оферти за новите трактори LS, може да получите от фирма Сатнет на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg