От началото на тази година фирма Фиамма е представител на марката POLUZZI –  световен производител на гумено-верижни модули за трактори и комбайни.

 

Гумените вериги стават все по-голяма необходимост за стопанствата, предвид  тежките условия в които те  са принудени да работят. За да покаже предимствата на прилагането на  гумено –верижните технологии, Фиамма  събра земеделски производители в стопанството на ЗП Петко Илиев, клиент на компанията.

 

 

Пред Фермер.БГ Симоне Полуци, собственик на POLUZZI заяви: Гумено-верижните ни модули имат редица преимущества пред използването на конвенционалните видове гуми за селскостопанска техника. Едно от тях, и най-важното всъщност, е минималното отъпкване на почвата и доброто сцепление, особено при кално и дъждовно време. Също така гумено-верижният модул осигурява оптимална скорост, нулева вибрация и максимален комфорт

 

От богатата гама гумено-верижни модули пред земеделските производители беше показан моделът POLUZZI ULTRON, който е най-големият от гамата и е предназначен за най-тежките селскостопански машини.

 

 

Модулът е  съставен от  четири малки ролки – т.нар. ленивци, които обхващат веригата и от четири двойно действащи паразитни колелета, разположени в двата края между тях. Гумената верига е производство на Bridgestone , което само по себе си гарантира качеството й. Сервизната гаранция на гумено-верижни модули POLUZZI е две години, като от Фиамма имат готовност за пълно гаранционно и извън гаранционно обслужване на закупените вериги.

 

Основно предимство, което изтъкнаха от екипа на Фиамма на веригите POLUZZI е , че модулът е универсален и веригите се поставят чрез т.нар. директен монтаж, който не засяга моста на машината. Това прави присъединяването на  верижния модул към машината от персонала на стопанството изключително лесно –  за около час , благодарение на триточковата система на трактора и посредством т.нар. фланци на веригата.

 

 

„Ако вие имате този комбайн и примерно след 5 години решите да се разделите с него, може да му сложите гумите и да го продадете, а да запазите верижния модул за следващата ви машина, което е и най-голямото предимство на директния монтаж“,  посочи Николай Ангелов, Търговски мениджър Фиамма ЕООД.

 

От Фиамма изтъкнаха, че всяка една поръчка за всеки един комбайн или трактор е индивидуална, съобразена със спецификите на машината, така че фермерът да получи поръчково  изпълнение на своя гумено-верижен модул. Веригата отговаря на всички изисквания и може да се кара по асфалтови пътища и да подържа максималната скорост за машината.

 

Поддръжката на верижния модул е изключително лесна. От екипа на Фиамма разясниха подробно на фермерите как се извършва тя:

"Като поддръжка, маслото на паразитните ролки и това в двата ленивеца, тоест цялата основа на верижния модул трябва да се проверява един  път на 300 моточаса. Обслужването  и смяната на самите масла се извършва един път на 900 моточаса. Ежедневната поддръжка от своя страна включва само едно, а именно гресиране в точката на гресиране", каза Николай Ангелов.

 

 

Фирма Фиамма продължава през месец април тенденцията, която започна от изложението Бата Агро, а именно промоционални цени за ранни поръчки на верижните модули. Николай Ангелов, Търговски мениджър във фирмата подчерта, че раннити поръчки гарантират на клиентите, доставка на верижните модули в рамките на месец. Така фермерите ще могат да са спокойни, че машините им ще бъдат оборудвани за жътвената и есенната кампания през тази година.

 

„Фирма Фиамма, заедно със фирма POLUZZI, производителят на гумено-верижни модули, гарантира през месец април промоционални цени с цел пропуляризация на гумено-верижните модули в България.“, каза Ангелов.

 

 

Повече информация за пълната гама гумено-верижни модули с марката POLUZZI, предлагани от фирма Фиамма, може да получите на телефон:  0878686980  или в интернет на адрес: www.fiamma-bg.eu


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!