Премиерни модели от ANTONIO CARRARO и KIOTI представят експертите от СД Драганови, в рамките на Международното селскостопанско изложение АГРА 2018 г. До неделя, 25 февруари, посетителите на форума ще могат да видят голямо разнообразие от селскостопанска техника и решения за всеки тип и вид стопанство. 
 
 
Тракторите ANTONIO CARRARO са специалисти в своята категория, а най-новото попълнение в тяхното портфолио, модел TRG 10900 R, е предназначен за тежък режим на работа в големи стопанства.
 
 
Тези трактори са много удобни, благодарение на шарнирното управление и ниския център на тежестта. TRG 10900 R моделът е от серията ERGIT R. Това са моделите с обновени двигатели, отговарящи на изискванията за вредни емисии Stage III B. Заедно с това постоянно сцепление и минималния радиус на завиване позволяват на трактора да се адаптира към всякакви терени и условия, и то целогодишно. 
 
С изцяло нов дизайн ще бъде представен и най-новият продукт от портфолиото на KIOTI, моделът СК4010. Той се характеризира с нова ергономична кабина, която позволява на оператора да работи комфортно във всяка ситуация. Стандартното сервоуправление минимизира усилията за стегнат и малък радиус на завиване, а екологичния дизелов двигател подобрява горивната ефективност, като същевременно намалява нивото на шума.
 
 
На щанда на компанията не липсва и строго специализирана техника. Най-голямо впечатление прави богатата гама от инвентар за обработване на лозови, овощни и зеленчукови насаждения. Както и специално отделеното внимание при сегмента от разсадопосадъчни машини, представени от марка FEDELE
 
 
 
Повече информация за всички предлагани машини от СД ДРАГАНОВИ може да получите на телефон 0888 219 864 или  в интернет на адрес: www.draganovi.bg