За пореден път тази година призът “Машината на годината 2020” ще бъде присъден в 15 категории на Агритехника в Хановер. Сега и публиката има шанс да участва, като посочи любимата си машина. Най-добрата сред всички ще получи наградата на публиката.

Призът “Машина на годината” е престижна награда в сектора на селскостопанска техника. Тя се присъжда на всяко издание на Агритехника в Хановер от далечната 1997 г. В желанието си да откроят най-добрите от добрите, журналисти от 10 държави дават своя вот. Агри.БГ и Трактор.БГ са част от световното международно жури и тази година.

Наградата се присъжда в 15 категории измежду 48 машини - от трактори и комбайни, през инвентар, техника за оран, сеитба и засаждане, растителна защита до електроника.

Последната 16 категория е наградата на публиката. Именно тук имаме нужда от ВАС! Изберете вашият топ фаворит за машина на годината 2020 и гласувайте за него ТУК!

Можете да гласувате ежедневно за вашата любима машина до 10 ноември, като един от всички гласували ще спечели Gator XUV865M.