Официалният вносител Мегатрон ЕАД за поредна година прави неустоимо предложение за земеделските производители. Към всеки новозакупен телескопичен товарач, така необходим за всяко едно стопанство, до края на 2019 г. Мегатрон подарява бонус ваучер на стойност 3000 лв, който може да бъде използван в рамките на 6 месеца за консумативи, части, сервиз и прикачен инвентар с маркта Bobcat.

Комбинацията от премиум Bobcat продукт с високото професионално следпродажбено обслужване гарантират на всеки стопанин спокойствие, оптимизиране на разходите и безпроблемен сезон.


За поредна година ще продължи успешната кампания за безлихвен лизинг. Машините ще са достъпни за оглед и тестване целогодишно, както във всички търговски бази на компанията, така и на място при клиента след заявка. 


И не на последно място – всички товарачи Bobcat са със стандартна гаранция 3000 моточаса или 3 години.


Накратко, с всеки нов телескопичен товарач Bobcat идва в комплект с:

  •  3000 лв ваучер за сервиз, консумативи, резервни части и прикачен инвентар
  • 0% - възможност за безлихвен лизинг
  • 3000 моточаса или 3г. гаранция
  • Сервиз максимално близо до Вас - премиум квалифицирано обслужване от Мегатрон до всяка точка на страната

 

Защо именно Bobcat?


Създателите са съчетали най-доброто от познатите технологии и над 60 години опит в производството на товарачи:


- Серия HF (High Flow) машини за висока производителност с аксиално-бутална помпа с поток 190 л/мин - осигурява най-доброто време за работен цикъл на стрелата на пазара, с 50% по-кратко в сравнение с модел със зъбна хидравлична помпа.
- Патентована „Power lift” технология за споделяне на потока от компенсиращия цилиндър на стрелата, който работи като хидравличен усилвател за повдигане до 4300 кг при модела TL43.80HF, без забавяне на движението.
- Машината запазва компактните си размери и е с най-малкия радиус на завой сред конкурентите си на пазара, но в същото време стабилността е гарантирана.


Инженерите от Bobcat влагат десетилетията натрупан опит в конструирането и проектирането на товарачи. Плавното управление, постоянната хидравлична мощност и прецизността на движение на машината и стрелата са факторите, които определят премиум качеството на Bobcat. При интензивни товарни дейности най – важният параметър са бързите синхронизирани движения на машината, стрелата и наклона на работното устройство. С ефективната си хидравлика Bobcat предлага едни от най-бързите съчетани движения.


С Bobcat всеки клиент на Мегатрон си гарантира сигурност и спокойствие в най-тежките и натоварени периоди от годината.

 

Повече информация може да откриете в интернет на www.bobcat.bg/