Всеки фермер, отлично знае, че най-ефективният и удобен метод за контрол на животните е електрическата ограда. Електропастирите DeLaval са мощни, надеждни и ефективни.
 
 
Електрическата ограда не е нещо ново, но не е лесно да се изгради и поддържа ограда, която работи отлично, при всякакви условия. Това е така, защото редица фактори могат да намалят нейната ефективност, като например: дължината на оградата, терена или количеството растителност. 
 
 
За да се гарантира, че Вашата ограда винаги ще има желания възпиращ ефект, имате нужда от две неща. Първо -  добре подбрани продукти и аксесоари за електропастира, отговарящи на точните нужди на вашето местоположение. Второ - партньор с необходимите знания, който да Ви помогне за планирането и поддържането на ограда, която ще предпази Вашите животни.
 
 
Фирма Агритоп съвместно с DeLaval помага на фермерите да планират електрическата ограда. Над 30 години DeLaval имат опит в планирането на електрически огради, поради това, те отлично знаят какво трябва да включва тя.
 
 
Продуктовата гама на DeLaval разполага с всички необходими продукти и аксесоари за електропастири: енергизатори, соларни панели, въжета, ленти и телове, изолатори, заземители, колове, стандартни мрежи и др.
 
 
Електропастирите може да са най-евтиният начин да запазите животните си в безопасност. Важно е да се подберат точните елементи според нуждите Ви.
 
Повече информация и индивидуални конфигурации съобразени с Вашите нужди, можете да получите от фирма Агритоп, официален представител на DeLaval на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.