ИРЕМ ООД е малка семейна фирма, специализирана в производство на фуражи за всички видове животни. Производствената база е модерна, оборудвана е със съвременни технологии, които гарантират качественото производство и отговарят на всички необходими европейски стандарти.
 
Димитър Йорданов, Управител на компанията обясни пред Фермер.БГ: „Дейността си започнахме през 1997 година, като основната ни дейност тогава беше търговията със зърно. Малко по-късно, през 2002 г. решихме да разширим дейността си и започнахме да мелим суровините (царевица и ечемик) за хората, които нямат възможност да го правят вкъщи. Преценихме, че има потенциал да правим комбинирани фуражи за животните. И така вече 14 години. Учим се, въвеждаме нови технологии, инвестираме и се стараем да правим най-доброто“.
 
 
Собствениците и основателите на фирмата знаят много добре колко е важно личното отношение към клиентите и съответно разработването на добри рецепти за хранене на животните. Защото храненето стои в основата на успешния животновъден бизнес. И макар да е доста трудно, фуражите с марката на фирма Ирем ООД са постигнали удовлетвореността на клиентите си и то в най-трудното направление – правилната комбинация на съставки за максимални резултати от фуража за млечни крави.

 
 „Най-добрият ни продукт е фуражът за млечни крави. Продуктът е много добър – както вдига добива на мляко, така повишава и самото качество. Хората са много доволни, защото като е по-качествено млякото е на по-висока цена, като има повече мляко, също е по-добре.“, обясни Димитър Йорданов.
 
Професионалистите от фирма ИРЕМ ООД ценят своите клиенти и лоялността към тях, затова са горди, че могат да им предоставят разработване на индивидуални рецепти, съобразени с нуждите на животните във всяка една ферма, благодарение на високите технологии и прецизност на изпълнение, посредством компютри. Фирмата е направила и значителни подобрения на техниката, като има инсталирана допълнителна система за производство на гранулиран фураж, който в последно време се налага значително на пазара.

 
Зад успешното развитие на фирмата стоят хората, които са я основали. Те са тези, които знаят колко е ценно екипното обслужване от креативни и мотивирани за работа служители.  Следят за контрола на качеството при производство – както входящия на суровините, така и изходящия – на готовия фураж.
 
Качеството на продуктите е водещото в семейната фирма от Пазарджик и най-вече споделеното мнение на доволните клиенти през годините. Защото то дава най-точната оценка за положения труд и усилия.
 
Румен Георгиев, който отглежда 110 дойни крави и около 60 телета и юници от породата черно и червено-шарено говедо в село Драгор, обл. Пазарджик сподели: „Занимавам се вече 25 години с животновъдство, по-специално млекопроизводство. Животните, които отглеждам са от породата черно и червено шарено говедо. С фирма Ирем работя още от нейното създаване. Мога да кажа, че работим доста добре и сме в много тясна връзка с фирмата. През годините, през които работя с тази фирма, не само аз, а и доста от колегите, продуктът, който фирмата предлага за нашето направление е най-добрият, който се предлага на пазара.

 
Клиентите, които използват фуражи на фирма Ирем, оценяват високо продуктите, които получават. Те споделиха пред екип на Фермер.БГ, че са изключително доволни от взаимната си работа и най-вече от това колко е лесна тя – заявките се извършват директно по телефона след експертна консултация на служителите от ИРЕМ. Доставките се изпълняват в рамките на два работни дни, независимо от тяхното количество. 
 
Собствениците на фирмата са доказали многократно пред своите клиенти, че разбират важността на това българският животновъд да има насреща добър партньор за хранене на животни и това е ключът към успешното животновъдство, защото животното трябва да бъде задоволено във всяко едно направление на храненето, за да може да даде то максимума като количество и качество.

 
„Ефектът от фуража на фирма Ирем го показват самите крави. Смеските специално за дойни крави са с много високо качество и получаваме много добър млеконадой, когато храним с техните смески. Самите фермери сме се убедили, защото смеските се подобряват в положителна насока и ние виждаме резултати от животните. За себе си мога спокойно да кажа резултата – получавам почти 2 тона повече млеконадой от крава.“, обобщи животновъдът.
 
Повече информация за фуражите на фирма ИРЕМ, може да получите в интернет на www.irem.bg , както и на телефон 0888 30 14 03.