Земеделски имоти с огромен инвестиционен потенциал излизат на пазара ексклузивно от лидера в управлението на земя, „Агрион“. Интересът към парцелите е особено висок, защото се намират на комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал в развитието им. В близост да всички имоти има и добре развита инфраструктура, както и съществуващ бизнес.

Комисиони от земя допълват доходите в кризата

Офертата е насочена към всички, които искат да започнат или да развият своя бизнес. Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция. 

Площта на имотите варира от един до над 1000 дка, което ги прави перфектни за изграждането както на малки обекти, така и на големи производствени площадки или ТИР паркинги например.

„Като една от водещите компании на пазара, „Агрион“ разполага с голямо количество земя, от която е подбрал най-подходящите за бизнес и инвестиции предложения. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се  възвърнат в пъти, ако се появи инвестиционен интерес към терена“, твърдят от дружеството.

Имотите са лимитиран брой и могат да бъдат разгледани на сайта на компанията ТУК.

След като изберат своя предпочитан имот, инвеститорите могат да направят оферта веднага през онлайн формата за заявка. Ако желаят да зададат предварително въпросите си на експертите на „Агрион“, могат да го направят чрез националния номер 080011166 или през системата за чат на живо в сайта. 

Един от терените, предлагани от „Агрион“ и предизвикващи най-голям интерес, е близо 4 дка парцел в Аксаково, Варна. Земята е в непосредствена близост до регулация, до вилна зона и път с трайна настилка, до летище Варна и автомагистрала „Хемус“.

Вече по няколко наддаващи има за парцелите от 7 декара до морето край Поморие и близо 3 дка край ГКПП до Свиленград.

Огромен е интересът към един от най-атрактивните парцели – 5,5 дка до Околовръстното шосе на София. През последните години купувачите превърнаха тази зона в гореща точка за инвестиции – от една страна, поради лесния и бърз достъп до столицата, а от друга, поради бъдещата магистрала за Сърбия, която трябва да бъде довършена до месеци.

Заради местоположението и размера им много от имотите, предлагани от „Агрион“, са подходящи за изграждане на соларни или вятърни паркове. Единият от тях дори надхвърля 1000 дка. Очаква се през следващите години, заради мерките за опазване на климата, все повече енергия да бъде добивана от алтернативни източници, за които ще се търсят подходящи парцели, съветват специалисти.

Информация за „Агрион Финанс“ може да намерите на www.agrion.bg0800 111 66 или във всеки офис на дружеството в цялата страна.