Агритоп предлага на българския пазар висококачествената технология за съхранение на зърно и силаж в чували на германския производител повече от 15 години.

Чувалите BUDISSA BAG за съхранение на фураж и зърно се произвеждат от висококачествени гранули. За създаването им се използва само първична суровина, която осигурява оптимално качество на съхранение на силажа и/или зърното, без никакви загуби.
Освен полиетиленовите чували Агритоп предлага на клиентите си и богата гама от специализирани машини, както и съдействие и консултации при пускането на цялата технология. 

„Готови сме и за постоянно и многопосочно сътрудничество в последващия период на съхранение на различни продукти. На склад поддържаме машини за силаж и големи количества полиетиленови чували за зърно, а доставките на производителя са без забавяне и в кратки срокове“, споделят от фирмата.

Оригиналните силажни чували BUDISSA BAG се отличават и с най-добрите технически параметри на самото фолио. Те осигуряват адекватна разтегливост, устойчивост на възможни механични повреди и гарантират максимална UV защита.

Съхраненият продукт е напълно защитен.

Полиетиленовите чували BUDISSA BAG са добре познат и ценен продукт сред потребителите на тази технология благодарение на неизменно високото качество и издръжливост, както и изключителните параметри на производителност.

Всички фолио чували се произвеждат по 7-слойната технология, която BUDISSA BAG пуска първа на пазара преди 7 години. 

Чувалите BUDISSA BAG имат параметри на здравина, подбрани по такъв начин, че да гарантират подходящото им разтягане и в същото време много висока механична устойчивост на пробиване или разкъсване.

Съхранението на продукция в полиетиленови чували е популярно решение сред земеделските производители, също поради ниската единична цена на тази технология. Съхраняването на фураж в ръкави изисква много по-ниски инвестиционни разходи, отколкото например изграждането на нов силоз. Освен това, чрез съхраняване на фураж във фолио, е възможно почти напълно да се премахнат загубите, които могат да възникнат в процеса на силажиране.

Полиетиленови чували BUDISSA BAG Standard - Доказани от десетилетия

BUDISSA BAG произвеждат полиетиленови чували повече от 25 години. Тяхното доказано стандартно качество е разработено от дългогодишния опит и тясното сътрудничество с производителите. BUDISSA BAG Standard са в диапазон на дебелината от 175µm до 240µm и с диаметър от 1,20 м до 4,20 м на различни дължини.

Ново поколение фолио ръкави - BUDISSA BAG X-Treme - Многопластовата иновация

Дори и най-добрият продукт трябва да бъде доразвит в даден момент. Опазването на околната среда днес е по-важно от всякога. Чувалите X-Treme са произведени по технология, опазваща околната среда, като запазват всички технически параметри на стандартните ръкави BUDISSA BAG.

Те съчетават екологични и работно-икономични аспекти, без да има отрицателни ефекти върху издръжливостта и стабилността. Такива изисквания могат да бъдат реализирани само с най-съвременна 7-слойна производствена технология, а BUDISSA BAG е първата компания, която предлага 7-слойни чували от 2015 г.

Универсалността на използването на чувалите BUDISSA BAG е много голяма.

Те могат да съхраняват голямо разнообразие от фураж, както и зърнени храни, царевица и други селскостопански продукти, например: трева, люцерна, царевичен силаж, пресована каша от цвекло, сухо зърно, също за консумация, влажно царевично зърно, цяло захарно цвекло, органичен материал, предназначен за компостиране, всякакви насипни продукти, напр. торове, пътна сол.

Технологията на  BUDISSA BAG е все повече предпочитана и от собственици на инсталации за биогаз, защото е отличен вариант за складиране на входящата суха маса, като запазва ефективно нейното качество през целия период на съхранение до следващата реколта.

За повече информация и поръчки: Агритоп ЕООД, тел. 02 971 26 20 
www.agritop.bg