За по-малко от 2 години CHCNAV се превърна в продукта с най-бързо растящ пазарен дял в България.

Защо българските земеделци избират CHCNAV? Ето защо:

CHCNAV Navigation Technology e водеща компания в геодезичното оборудване, картографирането и GNSS RTК технологиите, като дори новите измервания на връх Еверест са направени оборудване от CHCNAV а именно GNSS приемника P5.

Именно този модел приемници и антени последно поколение са използвани за изграждането на най-новата и модерна RTK мрежа в българското земеделие- RTK.bg. Мрежата е с национално покритие, а локациите на базовите станции са специално подбрани изцяло за нуждите на българските земеделци.

През Март 2022 г. ИНОВЕКС Груп представи най-новия модел навигация и автоматично управление NX510, като междувременно системата получи множество допълнителни функционалности – напълно безплатни за всички клиенти.

Освен перфектна точност, системите за автоматично управление CHCNAV работят едновременно с 2 СИМ карти свързани с мрежата на RTK.bg, а като допълнителна сигурност разполагат с технологията RTK NonStop с 10-минутно буфериране при пълна липса на сигнал. Благодарение на UHF радио RTK модула, системата е готова за работа с RTK радио сигнал. 

Системата работи безупречно при ниска скорост от 0,3км/ч  за улеснение на  зеленчукопроизводителите, а работа при наклони и стръмни терени е гарантирана от пълния набор интегрирани сензори, включени в цената. 

Системите са напълно отключени за RTK и DGPS сигнали, като работят с всички сателитни системи – GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, EGNOS. Разполагат с 10.1 инчов защитен индустриален Android таблет с меню на български език, WiFi, 4G, CAN, ISOBUS и UHF вградено радио за пълна свобода на приложенията и свързването без повече такси за отключване.

Промоционалните предложения на ИНОВЕКС Груп започват на цена от 9 900лв. без ДДС и обхващат пълната гама навигации, автоматично управление и професионални базови станции на CHCNAV.


За повече информация за продуктите може да се свържете с официалният вносител за България ИНОВЕКС Груп 087 910 5050, 088 910 5050 или на RTK.bg