Екипът на Булагро Машини е изключително развълнуван да представи на българските фермери новия ексклузивен бранд в своето портфолио – европейския пионер в дрон технологиите ABZ Innovation

Верни на своето мото да бъдат винаги иновативни и да носят максимална добавена стойност на своите клиенти, Булагро Машини избра унгарската компания заради новаторските решения, които предлага на земеделските производители. 

Двата модела, от които ще могат да избират българските земеделци, са с практични размери за всяко стопанство – с 10 л и 30 л обем на резервоара. Разработени са в сътрудничество с университета в Гьор, Унгария, в съответствие с всички европейски екологични стандарти и със специална насоченост към условията за земеделие на Стария континент. 

Благодарение на новото сътрудничество на Булагро Машини с ABZ Innovation българските фермери ще имат достъп до безопасна и лесна за използване дрон технология на разумна цена, заедно с непрекъсната сервизна поддръжка и бързо снабдяване с резервни части от склад в Европа.

Икономическите и екологичните предимства на дроновете ABZ Innovation са забележителни. Благодарение на усъвършенстваната CDA технология на пръскане с ротационни дюзи и оптимизиран въздушен поток, българският земеделец ще може да намали с:

  • до 60% употребата на химикали;
  • зашеметяващите 95% потреблението на вода. 

90% от текущите разходи, свързани с поддръжката на един земеделски дрон, произтичат от амортизацията на батерията. Ето защо от ABZ Innovation са обърнали специално внимание на перфектното оразмеряване, щадящото зареждане и ефективното управление на своите батерии, за да осигурят безкомпромисна ефективност, надеждност и максимално време на работа на селскостопанските си дронове. 

Високотехнологичните дронове на ABZ Innovation ще отправят сериозно предизвикателство към преобладаващите китайски селскостопански технологии за дронове и ще променят начина, по който българските земеделци подхождат към селското стопанство. 

Тази технология не само ще повиши ефективността, но също така ще допринесе за икономическото благосъстояние на фермерите в период на изключително непредсказуеми метеорологични и пазарни условия.

Премиерата за България на дроновете ABZ Innovation ще бъде направена по време на изложението БАТА АГРО, което ще се проведе между 13 и 17 май 2024 г. в Стара Загора. Ще имате възможност да разгледате на живо и да тествате двата модела селскостопански дронове L-10 Pro и L-30 на специално предвидените за това тестови полета.

Прочетете повече за новите модели селскостопански дронове на ABZ Innovation.

За повече информация и поръчки се обърнете към регионалните търговски представители на Булагро Машини или позвънете на тел. 0883 71 03 03.