Агрономът на Земеделска кооперация „Златно зърно“ в силистренското село Калипетрово за поредна година се доверява на продуктите на Байер за опазване на житните посеви от болести, пренасяни чрез семената.

Дайте силен старт на житните култури

„Където има Ламадор®, снежна плесен няма. Когато обеззаразявам с Ламадор®, семената изникват дружно, растенията са силни, кореновата система е по-здрава, което води до по-високи добиви“, казва Любомир Любенов.

Любомир Любенов (вляво) и регионалният представител на Байер Тихомир Христов (вдясно)

Ламадор® от Байер е доказал се обеззаразител с изключителен контрол на болести, пренасяни чрез семена и почва. Продуктът предпазва растенията от главни, фузарийно кореново гниене, снежна плесен, ленточна болест, мрежести петна и др.

Любомир Любенов споделя и предимствата на другия продукт в пакетното предложение на Байер – Импулс® Супер: 

„Импулс® Супер има много добър ефект срещу базично гниене. Може да се използва наесен, за да предпазим растенията, да са здрави и да презимуват успешно. Импулс® Супер може да се използва и пролетта при първото пръскане“, обяснява производителят.

Импулс® Супер притежава характерно изкореняващо действие срещу причинителите на ръжди, базично гниене, брашнеста мана и др. Продуктът се използва при нужда и може да се комбинира с други продукти за растителна защита.

При закупуване на 5 пакета Ламадор® + Импулс® Супер от Байер земеделските производители получават 5 л бонус Импулс® Супер.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА НА ПРОМОЦИЯТА, ВАЛИДНА ДО 30.11.2020 

За повече информация посетете www.cropscience.bayer.bg или се свържете с нашите регионални представители ТУК.