Земеделският производител Георги Телкиев от пловдивското село Златитрап споделя защо е решил да заложи на печелившата комбинация Баритон® Супер + Децис® 100:

„Баритон® Супер е фунгицид с три активни вещества. Нямаме кореново гниене и снежна плесен в посевите, защото използваме Баритон® Супер. Предишни години съм обеззаразявал и с други продукти, но ефектът на Баритон® Супер е незаменим. Наистина супер защита.“

Баритон® Супер е напълно завършена комбинация от активни вещества с различен механизъм на действие за третиране на семена и изключително широк спектър на контролирани болести в основните житни култури. 

Посевът с пшеница на Георги Телкиев няма нападение от листни въшки и житни мухи, защото е приложил инсектицида Децис® 100.

„С всяка изминала година неприятелите по житните култури стават все повече и се налага да използваме инсектициди. Тази година заложих на Децис® 100 ЕК“, коментира Георги Телкиев.

Децис® 100 е нова формулация, засилваща ефективността и продължителността на действие. Това, което го отличава от конкурентни продукти, е неговата фотостабилност, осигуряваща по-дълготраен и категоричен ефект срещу неприятелите.

Технологията на обеззаразяване с Баритон® Супер и впоследствие третиране с инсектицида Децис® 100 може да замести обеззаразяването на семената с инсекто-фунгицид.

Вляво: Георги Телкиев, вдясно: регионалният представител на Байер Павел Павлов

При закупуване на 5 пакета Баритон® Супер + Децис® 100 от Байер земеделските производители получават 1 л бонус Децис® 100, както и консултация от експертите на компанията относно приложението на продуктите.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА НА ПРОМОЦИЯТА, ВАЛИДНА ДО 30.11.2020 

За повече информация посетете www.cropscience.bayer.bg или се свържете с нашите регионални представители ТУК.