Тракторите LS се нареждат на второ място по регистрации по данни на КТИ до края на юни 2023 г. 

Второ място по продажби на трактори в България не е нещо неочаквано за нас. Така коментира пред Трактор.БГ управителят и собственик на Сатнет - компанията вносител у нас на тракторите LS - Димитър Вангелов

“За малко над 10 години, от първото представяне на марката в страната, ние постоянно се изкачваме по стълбицата, за да поведем по продажби всички вносители на трактори в България, освен първия все още. Устремени сме към първото място като абсолютен лидер на пазара на трактори у нас и това ще постигнем скоро”, каза Вангелов. 

LS манията е обхванала цялата страна и вече почти няма земеделец, който да не знае или да не е виждал LS трактор.

Според данните на КТИ броят регистрирани машини от тази марка за първата половина от годината е 63. Това реално е числото регистрирани трактори LS за цялата минала година. Означава ли това, че се очаква сериозен ръст в продажбите на Сатнет до края на 2023-а?

“Това число показва броя на регистрирани трактори от началото на тази година до 30-ти юни. Нашите продажби са доста по-големи, но не всички клиенти регистрират тракторите си. Повечето ни трактори, особено тези с по-малка мощност дори не влизат в тази статистика. Въпреки това, ние се изкачихме до второто място и продажбите ни постоянно се покачват”, посочи Димитър Вангелов и добави, че продадените от компанията му трактори са най-голямата им реклама. 

Димитър Вангелов: Когато продадем трактор в едно село, скоро всички земеделци там мигрират към LS. 

По думите му търсенето на предлаганите от Сатнет трактори постоянно расте без да е пряко зависимо от европейските програми и субсидии. 

Всеки, който търси трактор, за да върши работа, си купува LS. Очакваме още по-сериозен ръст до края на годината”, добави Вангелов.
 
Кое е специалното на тракторите LS и защо фермерите ги предпочитат?

“Мисля, че българските фермери натрупаха доста опит и станаха много по-разумни. 

Интелигентни земеделци и животновъди, които знаят какво купуват, не се поддават на изкривено представяне на продукта и не робуват на марките. Нашите трактори LS се доказаха”, отбеляза Вангелов. 

LS тракторите са много здрави, добре изпипани, с безкомпромисно качество, гарантирано от стриктния южнокорейски производител, икономични, лесни за поддръжка, достъпни като цена и също така с достъпни сервиз и цени на консумативи и части. 

“Тракторите, които внасяме за българския пазар са конфигурирани с максималните възможни опции и оптимални характеристики, така че да нямаме аналог, когато се касае за производителност, комфорт, дизайн, технология, ергономичност и не на последно място здравина. Фермерите имат и доверие на нас като фирма”, смята Димитър Вангелов. 

Димитър Вангелов: Моят съвет към нашите бъдещи клиенти е: допитайте се до някой собственик на LS трактор. Той ще Ви каже „Купувай!“  

Неговата компания вече 20 години е на пазара на трактори и земеделска техника в страната и той смята, че това е едно от доказателствата, че фирмата е доверен партньор на фермерите. 

„Доказали сме на нашите клиенти, че сме отговорни професионалисти. Сервизът ни е на едно от най-високите нива за страната. Нашите инженери и дилъри ежегодно се обучават от екипите на корейския производител. 

Когато си купите LS трактор, можете да разчитате, че кабината ще оригинална, а не от трети производител с несъответствия. Челните товарачи също са оригинални от LS. Не правим компромис и с консумативи и части. Нашите клиенти знаят всичко това и са доволни и щастливи от своя избор”, посочи Вангелов. 

Повече информация за пълната гама трактори LS може да получите от вносителя за България – фирма Сатнет.