| Здрав |

| Мощен |

| Компактен |

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LS MT 3.60 (TIER V)


Сатнет ООД - официалният вносител на корейската марка трактори LS, представя най-новият модел на бранда MT 3.60.

Компактен

Моделът е перфектното решение за лозари, овощари и животновъди, благодарение на компактния си размер, иновативен дизайн, здравина и надеждност.

Екологичен

Новото бижу в портфолиото на компанията отговаря напълно на европейските изисквания за отделяне на вредните емисии Tier V. Оптимално икономичен Common Rail дизелов двигател с директно впръскване.

Мощен

Мощностният диапазон на LS MT 3.60 достига до 60 к.с, с капацитет на задния навес до 1250 кг. Моделът се предлага със скоростна система Syncho Shuttle със 16 предни и 16 задни скорости с реверс и задвижване на колелата 4х4 с механично включване.

Благодарение на голямата си продуктивност и функционалност, моделът MT 3.60 е подходящ както за животновъдни ферми, така и за лозари, овощари и по-малки земеделски стопанства.

Върхов комфорт

LS MT 3.60 се отличава с ергономичен дизайн и отлична видимост във всички посоки, благодарение на широката си кабина, която е двустранно филтрирана и климатизирана. 

За максимален комфорт, кабината е обезшумена откъм двигателя и се предлага със седалка Grammer от най-висок клас, заедно с вградена аудио система. Моделът идва с джойстик и разпределител за челен товарач, както и с GSP ground speed PTO система като опция.

Повече информация относно пълната гама трактори LS можете да получите от Сатнет ООД - официалният вносител на марката за България.