100-годишен опит, качество и селективнoст в продуктовата си гама от семена предлагат от Nunhems за българските фермери, чрез официалните си представители у нас - Континвест.

Защо семената Nunhems?

Уникалното в семената Nunhems е тяхната адаптивност към специфичните условия на отглеждане. 

Компанията, която е част от BASF, разполага с над 2000 служители в 43 страни, които предоставят експертни съвети и предлагат

висококачествени семена от 1200 хибрида и сортове от 25 вида зеленчукови култури под марката Nunhems™.

Проучванията на компанията се провеждат в 26 селекционни центъра и 2 изследователски лаборатории.

Екипът е от специалисти по културите, които ефективно прилигат всички глобални ресурси и знания на компанията в полза на местните зеленчукопроизводители.

Този подход осигурява тясно взаимодействие между изследвания, селектиране, производство, преработка и маркетинг на зеленчукови семена. Всички членове на екипа носят споделена отговорност за резултата, постигнат от всяка отделна култура на глобално ниво.

Продуктова гама на семената Nunhems

В каталога на бранда може да откриете голям избор от семена за вашето стопанство. Всички те са високодобивни и устойчиви с уникални вкусови характеристики.

Богатият асортимент на Nunhems е дело на експертите, които постоянно правят нови разработки. Резултатът от изследователските дейности на компанията е създаването на нови сортове и хибриди на зеленчукови култури, които имат допълнителни предимства не само за зеленчукопроизводителите, но и за дистрибуторите и крайните потребители. 

Nunhems и клиентите

Ако изберете продуктите Nunhems от Континвестще получите индивидуален подход, консултантски услуги и доверен партньор, независимо колко голям или малък сте и какво е присъствието ви на пазара.

„Нашата мисия е да разработваме иновативни решения и целенасочени технологии, които да отговарят на местните и глобални нужди на нашите клиенти. Ключовите елементи на стратегията ни са: иновативни продукти, специализация в културите и тясно сътрудничество с клиентите“, споделят от компанията.

Заложете на качествени семена днес, за да получите високи добиви и добра реколта утре!

 

Повече информация за семената Nunhems може да намерите на сайта на техния официален представител за България - Континвест.