Изцяло нов сеещ апарат (2019) плюс настройки от експерт гарантират следващо ниво на прецизна сеитба и чувствително увеличават средния добив. Сега с гореща оферта за ранни заявки.

Пролетната кампания коства много финансови средства на земеделските производители. Затова те се нуждаят от сигурен партньор на полето, особено при очакваната трудна кампания. Тук на помощ идва Агритрейд-БГ – лидер в продажбата на пневматични сеялки за редови пролетни култури. 

„От години ALP е най-продаваната анкерна сеялка за пролетни култури в своя клас. Тази година има засилен интерес и към двойнодисковата сеялка с модифицирания сеещ апарат (2019), конструирана за прецизна сеитба „по конец”. Вече получаваме отзиви за резултатите и впечатленията на клиентите, закупили първите машини“, казват от Агритрейд-Бг, официален дилър на бранда за България.

Българският лидер е подготвил специални промоционални оферти за своите лоялни и нови клиенти, които предвидливо искат да се подготвят отсега за предстоящата кампания. Вече започнаха ранните заявки за пневматични сеялки за пролетни култури ALP.

Сееш 100 декара. Прибираш добив от 120 декара.

Ето и първите резултати и мнения на клиенти за новата дискова сеялка АЛП с модифициран сеещ апарат (2019).

Неприлично ниска за качеството си цена плюс висока и бърза възвръщаемост на инвестицията

Ако от всеки 100 засети декара добивате продукция като от 120 декара, колко бързо ще изплатите инвестицията си? Като добавим и промоционалната цена за ранни заявки, това е наистина отлично решение за всеки, който търси машина със сравнително ниска първоначална цена + висока производителност + здравина + ниски разходи за поддръжка + висок потенциал за специализирани настройки и адаптиране към конкретните условия за експлоатация.

ALP идва с всички предимства на западните си аналози МИНУС високата им цена

Сред основните предимства на сеялките е тяхната лесна настройка и обслужване от оператора. Благодарение на „умната” система дълбочината на сеене лесно се настройва до желаното ниво на сеитбена скала. По този начин семената стигат до почвата лесно, без да се увредят.

Сеещият апарат е с дозираща двойнопочистваща система, която позволява на семената да бъдат засети зърно по зърно, точно и прецизно в редовете – по дължина и дълбочина. Благодарение на това земеделците реализират висока икономия при разхода на семена и не позволява безразборно разпиляване в процес на работа.

•    Прецизно рапределение на вакуума във камерата гарантира залепването на всяко семенце на диска и го предпазва от бързо износване;
•    Палецът за насочване ви гарантира точност при точката на отделяне и насочване на семената към почвата, с което се бяга от вариацията при полагане на семената в почвата;
•    Шибърът за настройка на вакуума ви дава още една възможност за прецизиране на настройките;
•    Маркери със собствени хидравлични цилиндри и регулатори за дебит, ако тракторът ви няма такива;
•    Следене на засята площ и бройки положени семена само с едно натискане на бутона на компютъра.

И още! Сеялките ALP разполагат с компютърен контрол на сеитбената норма. Това позволява автоматично да се следи сеитбената норма, като операторът бъде известяван за евентуален пропуск. 

Всички допълнителни опции и оборудване може да видите в брошурата ето ТУК.

С торовнасяне или без? Вие решавате!

Сеялката ALP идва с два типа торовнасяне, както и с опции за допълнително оборудване. Всички допълнителни опции и оборудване може да видите в брошурата, като последвате линка.

ALP – универсална сеялка с отлични резултати при редица култури 

За допълнително улеснение на земеделските производители сеялката ALP се доставя стандартно с комплект от дискове за слънчоглед и за царевица. Тя може да бъде оборудвана с дискове за всякаква култура. Това също спестява допълнителни разходи за земеделските производители и им гарантира сигурност и надеждност в полевата работа през цялата кампания.

БОНУС: Специфични настройки от експерт за максимална производителност

Наша запазена марка е пускането в експлоатация на машината и специфичните настройки за по-висока производителност според конкретните условия и култури на клиента. 

„От кого купуваш земеделска техника, е толкова важно, колкото и какво купуваш! Ние напълно разбираме това и затова сме се посветили на компетентно и качествено обслужване на нашите клиенти. Продаваме сеялките ALP от 2001 г. в България. Смея да твърдя, че няма друг екип в страната, който по-добре да познава всяка тънкост, всеки детайл, всяка опция и възможна конфигурация на машината. 

Сервизните ни техници са специализирани в поддръжката на машината. По-важно, те знаят всички тънкости и ПРАВЕЩИТЕ ПАРИ НАСТРОЙКИ, които търговците и сервизните ни техници са научили с времето от опита на стотици клиенти. Поддържаме най-добре заредения склад с оригинални резервни части”, категорични са Илиян Илиев и Цветелин Цонев от Агритрейд-БГ.

Запознайте се отблизо. В брошурата ще намерите:

•    Отличителни характеристики на сеялката;
•    Дизайн на сеещия апарат (модификация 2019);
•    Компонентите, които правят цялата разлика и гарантират резултати;
•    Допълнително оборудване – опции по избор;
•    Технически характеристики – сравнителна таблица;
•    Резултати и отзиви от клиенти, които използват машините от години;
•    Често задавани въпроси;
•    Всичко, което получавате, когато закупите сеялка ALP от нас.

Изтегли брошура ТУК.

Заяви отрано. Спести хиляди.

Повече информация за промоционалната оферта за ранни заявки може да получите от официалния представител на ALP за България – фирма Агритрейд-БГ, на интернет адрес: www.agritrade-bg.com, и телефони: 0886 166 001, 0887 333 002, 0888 876 003, 0882 419 922.