Времето е най-ценният ресурс на всеки един земеделски стопанин, затова и фермерите непрекъснато се опитват да го оптимизират. А какъв по-добър начин от това да изберат машина, която освен че ще им служи вярно и дълго в годините, ще оптимизира работата им многократно?

Unverferth е водещ производител със 75-годишен опит в производството на машини за обработка на почва, пръскачки, машини за обработка на сено, зърно и още много други. 

Американският бранд, създаден през далечната 1948 г., днес вече е достъпен и за земеделските производители в България, благодарение на изграденото партньорство с фирма Стойчеви ООД. 

Повече за машини и техните предимства разказа Игор Град, интернационален мениджър за Unverferth Manufacturing Co. пред обектива на Трактор.БГ.

“На БАТА АГРО представяме две от нашите претоварващите ремаркета - 55 куб. метра и 42 куб. метра.

Машината, която виждате зад мен, е Unverferth 1620. Това е големият ни модел претоварващо ремарке. То е оборудвано с хидравличен шлюз за потока на зърното и везна за отчитане на теглото в реално време, както и с лесен за четене индикатор. Управлението на ремаркето се осъществява напълно от кабината на трактора, което е голямо улеснение за фермерите. В същото време разтоварването на машината става за 2-3 минути”, обясни Игор Град.

Експертът уточнява, че използвайки претоварващите ремаркета Unverferth, фермерите могат да увеличат ефективността на жътвата с 30%. 

“Тази невероятна скорост е възможна, благодарение на двойния шнек, с който разполага ремаркето. Друг голям плюс е наличието на камери, които правят възможно следенето на нивото на зърното, както при товарене, така и при разтоварване на ремаркето”, добави той.

Подарете си изключителна скорост на разтоварване и опростете своите полеви задачи, за да се съсредоточите върху най-важите неща по време на кампания.  

“Дизайнът на машините е специално разработен от нас, така че да копира терена, като в същото време прави ремаркетата много маневрени и добре балансирани. 

Разполагаме с различни модели от 32 до 70 куб. метра, така че можем да отговорим на нуждите на всеки един фермер, без значение от големината на неговото стопанство. 

Фирма Стойчеви е нашият ексклузивен партньор в България, на който ние изключително много държим, така че не се колебайте да се свържете с тях при всякакви въпроси”, заключи специалистът.

За информация относно претоварващите ремаркета Unververth, както и за останалите продукти, предлагани от Стойчеви ООД, можете да се обърнете на телефон 0887 244 288, както и на сайта на фирмата - www.stoychevi.com