Надеждният партньор на българските фермери, „Сатнет" ЕООД отново доказа своята ангажираност и подкрепа към селскостопанския сектор чрез предоставяне на висококачествени машини и услуги. 

Не просто изложител, а истински стратегически сътрудник, компанията привлече вниманието на стотици фермери на изложението АГРА 2024 в Пловдив, с разнообразни и иновативни решения за всички видове стопанства.

Безспорно тази година „Сатнет" сияеще в синьо и за своя принос получи признание от Международен панаир в Пловдив за “най-мащабно участие на открита площ”. 

“Тази година на АГРА представихме отново марката LS, които са южнокорейски трактори с модели между 25-101 к.с. Също така представихме марката Graecus, с която си партнираме от 5 години. Те имат изключително богата гама от инвентар, над 250 разновидности, като може да се намери всичко от мулчери до тренчери”, каза Панайота Вангелова, R&D Manager, „Сатнет” ЕООД. 
  
Graecus е бранд, който все повече се налага на българския пазар заради добрата си цена и безкомпромисна здравина. Гръцкият производител Agrimac е лидер в производството на прикачен и навесен инвентар. 

“Бих искал да кажа едно голямо благодаря, заради това, че вие сте тук с нас и ни помагате да ставаме все по-добри и да се разрастваме като компания. Радвам се, че имаме толкова много срещи с г-н Вангелов и земеделски стопани, в които ние изслушваме и внимателно анализираме всички техни нужди, за да произведем решение, което да работи за тях. 

С гордост мога да кажа, че ние ще ви предоставим правилните машини за вашите полета, за вашата работа и за вашите нужди като цяло.

Невероятна е обратната връзка от всички фермери  и искаме да им благодарим затова. Моето обещание е, че през следващата година, а и всяка следваща година, ние ще бъдем същата компания, предлагаща най-добри цени, най-добро качество, но и по-голямо разнообразие, с най-голям шанс да отговори на това, което търсите”, разказа Стелиос Сиавос, представител на гръцкия производител Agrimac. 

В продължение на повече от две десетилетия, Сатнет продължава да е водещ лидер на пазара в сегмента малогабаритни, компактни и среден клас нови и употребявани трактори. Но в сърцето на тяхната дейност винаги на първо място е бил клиентът - земеделският производител.

“Наблягаме на това да предложим едно цялостно комплексно решение за фермерите, като те могат да комбинират трактор с инвентар. Опитваме се да ги насочим към оптималния за тях инвентар, който да им върши работа. Например за по-малките и средни стопанства се продава изключително добре серията MT3, които са между 40 и 60 к.с. При тях често комбинираме мулчер и фреза към офертата, като естествено към цената се добавя отстъпка при една комбинирана оферта. 

За по-големите стопанства, например при животновъдите, флагманът на тракторите ни е MT7, който е 101 к.с. Той също е много харесван. Често се купува с челен товарач, окомплектован с палетни вилици”, посочи Панайота Вангелова. 

Всички останали серии трактори също се предлагат с оригинален челен товарач от LS.

“При комплексните решения освен атрактивната пакетна цена за клиентите е огромно улеснение, че всички машини се поддържат от един сервиз и всички резервни части могат да се намерят при нас. И се отреагира изключително бързо”, каза тя.

Илия Димитров е зеленчукопроизводител, който стопанисва около 300 дка земя в Пловдивско. Вече над 7 години той е клиент на „Сатнет". 

“Имаме 6 броя машини, като започнем от 28, 50, 60, 100 и най-новия ми модел 7-цата”, посочи той.

Освен това почти целият инвентар, с който разполага фермера е от „Сатнет", в това число фрези и продълбочители.

“Коректни са, приемливи са като цени. При нас най-важното е, че са маневрени. Има много добра маневреност, тъй като ние като гледаме зеленчуци имаме по-малко пътища, трябва да гледаш с по-малко маневри и затова”, добави фермерът.

“За нас е важно да създадем една дългосрочна връзка с клиентите ни, затова и предлагаме мобилен сервиз, който при нужда или при обслужване се отзовава на място при клиента и също така поддържаме всички нужди резервни части на склад”, отбеляза от своя страна Панайота Вангелова. 

Именно сервизът е другото от нещата, които фермерът Илия Димитров цени изключително много при „Сатнет".

“Най-важното е сервизът. При повикване още на същия ден, ако не на другия ден, са при нас”, посочи Димитров.

Свържете се с фирма Сатнет" на телефон 0888 111 777 или в интернет на www.lstractor.bg