Превантивната поддръжка на оборудването за доене е ключът към максимална производителност и ефективност.

Благодарение на плановата подмяна и употребата на оригинални резервни части получавате сигурност и спокойствие. Контролът на потреблението, навременната доставката на оригинални продукти, оптимизирането на времето за доилните процеси води до намаляване на разходите!

Най-доброто доене с оригинални консумативи от DeLaval.

За да получите най-високо качество на млякото, а и по-висок добив е важно да използвате най-качествени консумативи за Вашето доилно оборудване.

Чорапите, маркучите и филтрите DeLaval предоставят по-голям комфорт за животните и повече икономическа ефективност за Вас. Оригиналните чорапи и маркучи DeLaval са по-висока издръжливост и срок на експлоатация.

Агритоп е официалният представител на DeLaval за България. Фирмата е с 20-годишен опит на пазара, сервизните им екипи са обучени от DeLaval и разполагат със специализирано оборудване.

Специализираното оборудване за тестване и калибриране осигурява надеждни и реални данни за състоянието на различните системи за доене - ниво на вакуум на помпата, скорост и съотношение доене-масаж на пулсаторите, вакуумни загуби на оборудването и др.

Без специализираните инструменти за измерване е невъзможно да се знае реалното състояние на оборудването. Неправилно калибрирано оборудване може да генерира загуби до 1 литър мляко на ден от крава на доене, което намалява доходите.

Персонализиран план за поддръжка за всяка ферма. Това е нова концепция за обслужване!

Агритоп вече предлага на своите клиенти бонус програма за поддръжка на фермата InService All Inclusive.

Целта на превантивна персонализирана услуга InService All Inclusive е да поддържате ефективността на вашето доилно оборудване, да увеличите максимално производството и да намалите случаите на мастит.

Какво е включено в услугата за поддръжка InService All Inclusive?

Вашият техник, обучен и сертифициран от DeLaval, ще работи в съответствие със списъка с точки за обслужване, като проверява всички компоненти на вашата система за доене и ще регулира или подменя части според работното време на всеки от компонентите на оборудването.

Всяко ферма е различна - никой не ви познава така, както Вие самите. Ето защо All Inclusive Inservice е гъвкав: екипът на Агритоп заедно с животновъда персонализират плана към нуждите на конкретното стопанство и към начина на работа.

Вижте повече информация за сервизния пакет ТУК

Сключвайки споразумение за превантивна поддръжка на оборудването във фермата се планира подмяна на части според техния експлоатационен живот. По този начин се избягват извънредни ремонти, оптимизира се управлението на доилните процеси и не се допускат непредвидени разходи.

Сервизните техници на Агритоп периодично ще посещават Вашата ферма, за да Ви съветват относно процедурите за доене и измиване на оборудването, извършват анализ на соматични клетки, наред с други услуги. 
Всички продукти за доене и хигиена на световния производител DeLaval можете да разгледате ТУК
 
С услугата услуга InService All Inclusive получавате и допълнителни отстъпки за най-добрият бактериален контрол на пазара  - с препарати за хигиена, запечатки, киселинни и алкални препарати за доилното оборудване от DeLaval.

Повече информация може да получите от Агритоп ООД или на www.delaval.bg