Баланс между цена и качество, ефективни решения, 100% гаранция за резултат.

Това искат земеделците от Южна България.

Получават го! От Байер, разбира се.

Тази година на специалната информационна среща със земеделските производители в Поморие, Байер представи новите си пакетни предложения за ефективна растителна защита.

„Продуктите ни са невероятни, продуктите ни са уникални, някои от тях без аналози на българския пазар. Само няколко ще изброя. Това са Атлантис Флекс, Пасифика Експерт, а при фунгицидите – Солигор, Фалкон. Не искам да пропускам и хербицида Лаудис при царевица. Това са уникални продукти, които решават нерешими по друг начин проблеми за българското земеделие

Пазарната позиция, която имаме към момента в Южна България с нашите продукти, е изключително солидна, с тенденция за увеличаване на пазарния дял през изминалите няколко години. През последната година в областите Пазарджик, Пловдив, Сливен и Стара Загора имаме 6% увеличаване на пазарния си дял”, сподели Николай Черкезов, регионален мениджър на Байер за Южна България.


Каталог 2020 г. на Байер – 20х20 пъти гаранция за успех

  • Най-иновативното решение за борба с плевелите тази година е Секатор Пауър Пакет от Байер.

Уникалното в него е комбинацията между Секатор, Солигор и Биопауър, който е прилепител, увеличаващ силата и ефикасността на останалите два компонента.

Комбинацията Секатор + Солигор + Биопауър е за оптимална защита в началото на вегетацията.

Хербицидът Секатор показа във времето, че е най-мекият и най-безопасният продукт, който може да се ползва в житни култури до фаза флагов лист без проблеми за тях. Той контролира повече от 30 важни вида широколистни плевели с едно третиране при един широк период на приложение.

Солигор е вегетационен, системен, широкоспектърен фунгицид с предпазен, лечебен и изкореняващ ефект. Продуктът съдържа ново поколение триазол (протиоконазол), допринасящ за отличния фунгициден ефект.

Пакетното предложение включва и прилепителя Биопауър, който засилва действието на препаратите, и така вие имате 100% гаранция за справяне с проблема.

Биопауър е добавен в комплекта за растителна защита, без да променя цената на пакета. Получавате го бонус, защото философията на Байер в услуга на земеделеца е:

„С по-малко разходи, към по-високи добиви, за повече приходи!”

Тази идея е заложена и в комбинацията на Пауър пакета, чието мото е “Повече сила на същата цена“.

  • Другият нов Пауър пакет за растителна защита на житните култури е Секатор + Фалкон + Биопауър.

Фалкон вече ви е много добре познат като фунгицид. Сега ще го получите в комбинация с прилепителя Биопауър, който ще повиши действието на препарата, напълно безопасно за културите ви и безплатно за вас.

Биопауър се внася със Секатор за по-добро действие срещу основни плевели.

Това е една ефективна защита, без аналог, срещу мак, великденче, подрумче, лайка, здравец, теменуга.

  • Още едно уникално пакетно предложение за зърнопроизводителите от Байер е Атлантис Флекс + Фалкон.

„Това е нашият топ хербицид за комплексно житно заплевеляване, като е доказано, че е най-добър в смесеното и тежко житно заплевеляване”, обяснява  Илия Бибишков, мениджър ключови клиенти за Югоизточна България на Байер.

Атлантис Флекс е уникален на пазара с това, че повлиява всички тежки житни плевели – райграс, власатка и овсига. 

При покупка на 5 пакета Атлантис Флекс + Фалкон ще получите допълнително бонус количество Фалкон.

Вижте всички пакетни предложение на Байер в житни култури ТУК.

  • Пасифика Експерт е другият нов продукт в каталога на Байер тази година, който е без аналог на пазара. 

Пасифика Експерт е селективен вегетационен хербицид от групата на сулфонилуреите с пълно системно действие. 

Попаднал върху плевелите, продуктът бързо се абсорбира от листата и спира растежа и развитието им веднага. От 4 до 6 седмици след третирането плевелите са унищожени напълно. 

Продуктът е уникален с това, че има три активни вещества – единственият такъв на пазара, който е за тежко житно заплевеляване и за широколистно заплевеляване, като хваща целия набор от тежки широколистни плевели и тежки житни плевели. Освен райграс, овсига, той контролира и власатка.

„Власатката се хваща в по-ранна фаза и трябва да се третира с по-висока норма на работен разтвор. Дозата, която се препоръчва от нас, е 30 г Биопауър в съотношение 1 към 3. При 30 г Пасифика Експерт предлагаме 90 мл Биопауър, а при 35 г Пасифика Експерт – 105 мл Биопауър”, посочва  Владимир Вълчев, регионален представител на Байер за Стара Загора.

Вижте повече за Пасифика Експерт ТУК.

Земеделците от Южна България споделят, че Байер е техен партньор в растителната защита на отглежданите от тях култури.

Клиентите споделят

Ползвам основно растителната защита на фирма Байер, защото за мен тя е най-качествената, най-изпипаната и ми дава решение на всеки един проблем. Като проблеми мога да очертая житното заплевеляване в пшеницата, за което Байер ни намериха решение. Така ни улесниха работата, че благодарение на Атлантис Флекс не губя пари при усвояване на нови блокове, които са силно заплевелени с житни плевели. Друго, което ползвам основно, това са фунгицидите в рапицата."             

     Илия Проданов, зърнопроизводител от Бургаска област


„За борбата с широколистни плевели досега ползвах продукта Секатор на Байер. Мога да кажа, че резултатите бяха повече от добри. Тази година, във връзка с политиката на Байер за пакетни оферти, разбрах, че има и оферта Секатор Пауър, която включва Секатор и прилепител. Мисля да се възползвам от нея, за да имам още по-добра защита на почвите си от широколистни плевели.“

                  Атанас Механдов, управител на фирма в Старозагорска област


„Обработваме предимно пшеница, слънчоглед, кориандър. Използваме продукти на Байер в растителната защита като фунгициди и хербициди. В пшеничните ни блокове със силно заплевеляване използваме предимно продукти на Байер срещу тежки житни плевели - Атлантис Флекс, а в останалите ни блокове за широколистни плевели използваме Секатор. И от двата продукта сме изключително доволни и за в бъдеще ще продължим да ги използваме.“
   
      Тодор Стойнов, Ямболска област



По време на професионалната среща в Южна България Байер отново даде работещи решения на земеделските стопани, изпълнявайки своето мото:

„Заедно постигаме повече!”

Научете повече за продуктите и промоционалните предложения на Байер на www.cropscience.bayer.bg и от регионалните представители на компанията.