НИК - официален дистрибутор за България на марката Trimble от 2005 година, наскоро получи статут на премиум дилър и се присъедини към мрежата от Вантидж (Vantage) партньори на американската компания - световен лидер в областта на GPS технологиите и автоматизации в сферата на земеделието.

Мрежата от Вантидж партньори на Trimble включва единствено компании с високо ниво на техническа експертиза относно цялото портфолио на марката и доказан опит при интегрирането на широк спектър от технологии за прецизно земеделие.

Разполагащи с местен опит и знания относно интегрирането на хардуер, софтуер и услуги, Вантидж партньорите ще изпълняват ролята на професионални центрове за съпорт и консултация на фермерите относно избора на правилното решение за тях, независимо от размера на стопанството и марката на притежаваните машини и оборудване. Мрежата от Вантидж партньори ще подпомага включително и останалите Trimble дилъри по региони. 

Освен като официален дистрибутор, но с премиум статут, НИК продължава да оперира на пазара и като единствен оторизиран Trimble сервизен център за България.

“НИК е един от най-успешните ни дилъри и пионер в областта на прецизното земеделие в региона. С течение на годините видяхме как компания разгърна своите компетенции и успешно съчетава технологичните решения на Trimble с други технологии и услуги за цялостно дигитализиране и модернизиране на стопанствата в България и Румъния.

Това бе и причината да предложим място на компанията в мрежата от Вантидж премиум дилъри и по този начин да имат достъп до цялото портфолио на Trimble и да предлагат най-добрите търговски условия”, каза Валдемар Шефер, Регионален търговски директор, Trimble.

Повече информация относно мрежата от Вантидж партньори можете да откриете на официалния сайт на компанията: https://ag.trimble.com/vantage-your-partner-for-ag-technology-excellence