Бързината на прибиране на реколтата е от съществено значение – от земеделските производители се очаква повече за по-малко време. Благодарение на дизайна и използването на най-висококачествена стомана, празното тегло на селскостопанските ремаркета JOSKIN е значително намалено и следователно позволява да се транспортират повече полезни товари, по-бързо и без загуби.

Агритоп – винаги с най-доброто решение

Изборът на машини с дълъг експлоатационен живот и минималната поддръжка е част от добавената стойност в селското стопанство. Световноизвестният белгийски бранд JOSKIN предлага техника за всички дейности, свързани със земеделската продукция, за тези, които се нуждаят от най-ефективното оборудване. С JOSKIN транспортирате повече земеделска продукция, на по-големи разстояния, при по-големи скорости.

Транспортирайте товар, а не стомана.

Ако се нуждаете от рентабилни машини, които да съкращават разходите във вашето стопанство, които са здрави, с дълъг експлоатационен живот, икономични и производителни, изберете JOSKIN! 

С претоварващи се ремаркета JOSKIN, оборудвани с шнек бързо събирате зърното от бункерите, а за прибирането на балите можете да се доверите на Joskin Wago – с дължина 8, 10 или 12 м, и капацитет на товарене е от 8 до 20 тона.

А в силажната кампания изберете JOSKIN с Drakkar и SiloSpace. Той гарантира бързо и лесно разтоварване на силажната маса, за да не се губят качествата и хранителните му стойности.

Отговаряме на няколко въпроса, важни за всеки земеделски производител при закупуването на машини

Мога ли да получа ефективна машина, която да използвам за различните дейности в стопанството?
JOSKIN разполага с пълна гама от машини – за транспортиране на селскостопански продукти, за разпръскване на оборски тор, както и за грижа за пасищата с висока производителност.

Ще мога ли лесно да поръчвам резервни части, независимо от годината на производство на машината?
Всяка машина на JOSKIN се доставя с индивидуална книга за резервни части.

Ще получавам ли навременна реакция, с бързо и качествено обслужване?
JOSKIN разполага с огромен запас от резервни части, от които Агритоп, официалният представител за България, поддържа в складовите си бази. Фирмата разполага със сервизни екипи и сервизна база за навременно и качествено поддържане на машините.

Искам да получа добра цена, ако реша да продам машината. Държaт ли цена машините втора ръка JOSKIN?
Като се има предвид високото качество на материалите, които се използват в производството всички машини Joskin, те гарантирано запазват максимална стойност при продажба втора ръка.

Искам да работя със сериозни компании и доказани производители.
Компанията JOSKIN съществува от 50 години и се е доказала в целия свят.

Държа на качеството. Какви материали се използват в производството на машините? 
JOSKIN използва само стомана с висока якост и горещо поцинковане. Стоманата е суперздрава и същевременно олекотена за повече полезен товар. Използват се също така най-модерните и високопрецизни техники. Автоматизирани са всичките им производствени линии – автоматизирани лазери, сгъваеми преси, автоматизирани непрекъснати заварявания.

Искам гарантирано, надеждно покритие.
JOSKIN има собствени звена за боядисване с отделно третиране на компонентите и поцинковане, които отговарят на най-високите изисквания за качество и защита на стоманата.

А богатата продуктова гама ви дава избор за машини, необходими за прибиране на реколтата през предстоящата жътва – ремаркета за зърно, силаж и други. За оползотворяване на оборския тор – ремаркета, цистерни и култиватори за внасянето му. Богат избор от машини за месодайното говедовъдствоза превоз на животни и поддържане на пасища.

Повече информация за портфолиото на Агритоп ЕООД може да получите на www.agritop.bg или на телефон 02/971 26 20