Благодарение на активната си дейност и качествените машини, който предлагат, вече над 30 години Агротехники и КО се налага на българския пазар като един от големите вносители на селскостопанска техника. 

Фирмата предложи част от богатата си гама и по време на АГРА 2023, като направи специални премиери на две от новите попълнения в машинно-тракторния си парк. 

Това са тракторът BASAK 5115 и щангова пръскачка AGROMA MILLENIUM T40.24.

Двете машини бяха презентирани на специална церемония в присъствието на клиенти и партньори на Агротехники и КО. 

Повече ни разказа Румен Дечев, търговски представител на компанията за Северна България. 

“Тази година е факт новият модел на BASAK, който е вече със стандарт Euro 5. Беше изложен във Франция и в момента е предпремиерно и при нас. Този трактор е със сериен номер 00002. Втората произведена машина. Ще бъде тотален хит в следващите години в България. 

Хитовото в него е, че вече отговаря на евростандартите и може да се купува по програми. Може да се купува по обществени поръчки и е с много качествени елементи. Той е с двигател Deutz, със скоростна кутия ZF. Реално в тази машина единствено може би акумулаторът е турски. Другото всичко е европейско, но на турска цена. Цената на лирата в момента е добра и затова, може би нашите продажби са толкова добри. Машина е добра, да не кажа отлична”, каза Дечев. 

Сътрудничеството на Агротехники и КО с утвърдената гръцка марка AGROMA ексклузивно предлага на българските фермери пръскачката MILLENIUM T40.24, като целта е машината да е максимално ефективна и в полза на земеделците. 

“Машината е с много различни нива на оборудване и може да бъде така окомплектована и поръчана според нуждите на самия земеделски производител, да бъде произведена точно като за него, с неговите необходимости и нужди от екстри”, посочи Дечев. 

Със своя полиетиленов резервоар, уникална система против люлеене, регулируеми настройки, самонивелиращо се окачване с регулируеми пружини и подсилени амортисьори, пръскачката задоволява всички нужди на фермерите. 

Когато човек купува пръскачка и знае какво иска, той ще оцени това, което му се предлага. 

Заедно с това Агротехники и КО предлага на своите клиенти вентилаторни пръскачки, мулчъри и щангови пръскачки с марката AGROMA. Това са иновативни еколгични машини, които предлагат отлични резултати с икономия на потребление. Така с помощта на Агротехники и КО AGROMA се завръща на българския пазар с иновация, ефективност и надеждност. 

На щанда си на АГРА Агротехники и КО представиха още вентилаторни пръскачки CYCLONE T, мулчери STRONG и MEDI, както и полската марка MANDAM с асортимент от почвообработваща техника, която включва брани, продълбочители, валяци и сечки. 

С течение на годините  Агротехники и КО демонстрира качествени продукти на достъпни цени, като във времето те са доказали своята ефективност в работата си на полето. 

“Ние от Агротехники и КО заставаме зад всяка една продадена машина, не само като сервизно обслужване, но и като изпитано качество. Разполагаме с бази и магазини за резервни части в цялата страна, които разполагат с всичко, от което се нуждаят нашите клиенти.

Предлаганата от нас техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности и изисквания. Ние от Агротехники и КО искаме да предоставим най-доброто на нашите клиенти от селскостопанската техника в областта на земеделието. Благодарим ви, че ни посетихте и очаквайте още новости от нас”, добавиха от компанията. 

Свържете се с представители на Агротехники и КО за повече информация чрез сайта на компанията http://agrotehniki.com/