Когато времето е несигурно, имаш нужда от сигурен партньор. Фермерите за поредна година откриха такъв в лицето Булагро Машини  на специализираното изложение на компанията ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2020.

Машините, които ще те направят успешен

Богатият продуктов каталог на Булагро включва най-доброто от топ брандовете в селскостопанския сектор - машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER, навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини, един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, и ред други уникални предложения, в който всеки може да намери подходящата машина за себе си.

Митко Желязков, генерален директор на Булагро Машини АД

"Моделът TERRADISC е една от най-разпространените и най-продаваеми дискови брани на компанията PÖTTINGER. Шестметровата прикачна брана се доказа през последните 5-6 години като една от най-устойчивите и най-ефективни за работа дискова брана в българските трудни почвени условия. Една от нейните особености е двойното сгъване на колесара.

Цялото му тегло се прехвърля върху работните секции на дисковата брана, което придава по-голямо налягане в почвата и агресивност на обработката.

Има и хидравлично налягане, което регулира двата фланга на браната, така че те да имат еднакъв натиск съобразно центъра. Ако го няма, се получава повдигане и неравномерна обработка на почвата."

Мулчиращите сеялки на PÖTTINGER са перфектният изобр за всяка почва, включително и за най-трудните терени. Фермерите на изложението бяха впечатлени от моделите R4 – четириметрова мулчираща сеялка с фиксирана рама, C4 и C6 със сгъваеми рами и уникални характеристики.

Митко Желязков, генерален директор на Булагро Машини АД

"Дисковата секция отпред, която подготвя почвеното легло и обработва растителните остатъци в почвата, е много по-агресивна отколкото редица конкурентни машини. Другата особеност – претъпкващите колела, са с един особен квадратен профил, което спомага да няма балонно издуване на гумите, оттам и недобро утъпкване на почвата преди семенните апарати.

Машината може да копира и отрицателни терени - нещо, което не присъства при конкуренцията и ни дава едни сериозни предимства пред тях.

Преференциален кредит за перфектната машина

Митко Желязков, генерален директор на Булагро Машини АД

"Разработихме схема заедно с Прокредит банк за преференциално финансиране на наши клиенти. Тя е много улеснена. Нисък лихвен процент, без такси за обработка, с много бързо одобрение. Освен това се финансира и ДДС-то към главницата, тоест – една много улеснена схема на финансиране, която кореспондира с тази не толкова добра и сложна година." 

Бъди част от доволните фермери

Александър Каменов, зърнопроизводител от Елин Пелин

"Решили сме и ще закупим сеялката за слята повърност. Хубава сеялка, нов модел, ново производство. Впечатлиха ме претъпкващите колела, дисковете, пружините. Нова, хубава машина с една дума."

Борислав Борисов, зърнопроизводител от Монтанско

"Работим с Булагро от 2008 г. Ползваме продуктите на PÖTTINGER – сеялки, плугове, дискови брани, както и техниката за пръскане на HARDI. От две години имаме и самоходна пръскачка. Доволни сме от нея. Имаме по-малко разход на вода, позволяваме си да намалим и дозата препарати. Ако преди сме пръскали за пет дни, сега пръскаме за половината от времето. Имаме интерес към новите продукти, ще преценим какво ни е необходимо и ще си закупим."

Още от новите предложения на Булагро и мнения на доволни клиенти, вижте във видеото.

Свържете се с регионалните представителства на Булагро и намерете най-доброто за себе си