За поредна 17-а година най-голямата фирма в сектор животновъдство Агритоп представи на своите клиенти висококачествени продукти по време на Международното изложение АГРА 2022. Традиционно щандът на фирмата, където се представиха утвърдени земеделски технологии на водещите световни марки в сектора, предизвика голям интерес сред животновъди и земеделци. 

В конкурс за иновации на АГРА, който премина през мотото „Научните изследвания и иновациите са инвестиция в бъдещето“, първо място бе отредено на патентованата система VLS на Weidemann.

Наградата прие Иван Соколов, продуктов мениджър на Агритоп. Той благодари за високата оценка, която отредиха организаторите и комисията. „Тази награда е стимул да продължаваме да работим с висок професионализъм и постоянство, за да предлагаме нововъведения и работещи решения за нашите клиенти. Продължаваме да следваме нашата идея за предлагане на качествени продукти с добър сервиз“, каза Иван Соколов.

Агритоп е официален представител на марката Wediemann от 15 години. Системата VLS (Vertical Lift System) е иновативна система, променяща напълно товаренето/разтоварването с телескопични товарачи. Системата VLS е патентована от Weidemann и се предлага само от немския производител на телескопични товарачи. Тя позволява непрекъснат начин на работа и подпомага оператора в сложна работна обстановка, чрез частичното автоматизирано движение на телескопа. Движението на телескопа с VLS е почти вертикално, което предоставя на машината изключителна стабилност, безопасност и комфорт за оператора. Освен това системата VLS предлага три режима на работа, за допълнителен комфорт при товарене.

Пред екипа на Agri.bg управителя на фирмата Николай Стефчов сподели: „Постоянството в работата, следването на принципите за коректност и качество ни даде най-големия актив за една търговска фирма, а именно доверието на клиентите. Щастливи сме, че по време на тазгодишната АГРА почти всички наши клиенти, някои, с които работим повече от 10-15 години бяха с нас и продължаваме бъдеща съвместна работа. Благодарим, разбира се и на новите клиенти, които изразиха желание да работят с нас”.

Акцентите, които фирма Агритоп постави на АГРА 2022 бяха: Специален сервизен пакет DeLaval InService с преференции и отстъпки към клиентите; Нова интернет платформа за бърз и лесен начин за поръчка на консумативи с допълнителни отстъпки www.delaval.bg

Решения за оптимизиране на разходите и въвеждане на ефективен подход в управлението на животновъдните ферми.