Агритоп обявява ново сътрудничество с фирма SIP - експерт в технологиите за косачки, сенообръщачи и сеносъбирачи с визия, която ги е превърнала във водещ специалист в системите за косене и прибиране на реколта от пасищата.

Това партньорство дава възможност на фирма Агритоп да допълни продуктовото си портфолио и да затвърди подхода си, предлагайки всичко от една ръка на българските животновъди.

Визата на Агритоп е да предлага решения за устойчиво животновъдство, предлагайки само и единствено висококачествено оборудване. В намирането на правилните решения те сътрудничат с много световно признати марки в сектора. 

SIP е словенски производител на селскостопанска техника с повече от 65 години традиции.

Машините от „зелена линя“ се отличават със своята лесна употреба, уникално здрав дизайн и иновативни решения.

Най-съвременната програма за прибиране на реколта от пасищата предлага професионални технологии за три селскостопански сегмента: 

•    Ферми в планински, преходни и равнинни райони, където са необходими безопасни, леки и подвижни машини;
•    Средни ферми, които се нуждаят от издръжливи и ефективни машини за работа на големи площи с отлично съотношение цена-качество;
•    Големи земеделски компании, където високата производителност, надеждността и максималната производителност са ключови за осигуряване на най-висок доход.  

Машините SIP се отличават с лекотата на използване и уникалната си здрава конструкция, която предлага отлична издръжливост. Машините са лесни за използване и проектирани да минимизират работното време, с уникална издръжлива конструкция.

Избирайки SIP машините, Вие избирате здраво и лесно за използване решение, което е подходящо както за равнинни, така и за планински терени. 

Сериите косачки и сеносъбирачи се разделят на няколко серии: 

ALP серия

Опростени и леки продукти, предназначени за безопасна и ефективна работа на наклонени терени и равни полета.

ROBUST серия 

Здрави и иновативни продукти, предназначени да постигнат най-високо качество на работа и максимална ефективност при отлично съотношение цена/производителност.

HEAVY DUTY серия (Серия за тежко натоварване)

Авангардни продукти, проектирани в сътрудничество със специалисти за максимална ефективност и висока производителност.

От няколко години търсихме партньор, с който да покрием нуждите на нашите клиенти свързани с косенето и прибирането на реколтата. Изключително радостни сме, че намерихме фирма, която създава машини въз основа на повече от 65 години натрупан ноу-хау и вече ще можем да предлагаме надеждните косачки и сеносъбирачи на фирма SIP“, коментира Николай Стефчов.

Някои от моделите  вече можете да видите в търговската база на "Агритоп" ЕООД в град Долни Дъбник, а специални оферти за ранни поръчки от търговските представители или като изпратите запитване на [email protected]

Повече информация за машините можете да намерите тук: https://agritop.bg/bg/Zelena_liniya-c446