Case IH представя новите серии трактори Quadtrac и Steiger AFS Connect™. Новата гама наскоро бе обявена на събитието Commodity Classic в САЩ и ще се предлага в Европа от втората половина на 2020 г. с някои специфични характеристики за европейския пазар.

Case IH с две награди за “Машина на годината” на Агритехника 2019 

Гамата ще включва общо 14 модела, от 420 до 620 к.с. Quadtrac AFS Connect™ ще се предлага в диапазон от 470 до 620 к.с., а Steiger AFS Connect™ – от 420 до 500 к.с. Включени са няколко подобрения, като нов дизайн на кабината и отлична свързаност за по-висок комфорт и продуктивност. 

Предимства на новата линия съчленени трактори

•    Доказана мощност с нов дизайн на кабината
•    Усъвършенствана технология за по-лесно управление и отлично свързване
•    В Европа през есента на 2020 г.

Мощност и производителност

Новата линия трактори на Quadtrac и Steiger AFS Connect™ може да бъде конфигурирана за всяка дейност и е създадена за редица приложения. 

С две водещи в сектора трансмисии, от които да селектирате, Case IH може да предложи оптимален избор според изискванията на всеки оператор. Ефективната трансмисия PowerDrive powershift осигурява до 20% по-бърза смяна и предава към веригите рекордните 682 к.с. при модела Quadtrac 620. CVXDrive™ – първата безстепенна трансмисия за съчленен 4WD трактор, автоматично балансира мощност и ефективност. 

Тракторите Quadtrac AFS Connect™ също така са с по-големи резервоари за гориво, за да покриват по-голяма площ, преди да се налага зареждане. Земеделците могат да работят цял ден без регенерация на двигателя, имат до 600 часа интервали за смяна на маслото и поддръжка за по-ниски разходи. 

Case IH Quadtrac и Steiger са най-мощните и най-икономични трактори в сектора, потвърждава лабораторията за тестване на трактори в Небраска.

Усъвършенствана технология и отлична свързаност 

Решението за свързаност от Case IHAFS Connect, ще бъде вградено в кабината на трактора, достигайки до нови нива на производителност. Това решение прави възможен двупосочен обмен на данни между машината и оператора. По този начин земеделците могат прецизно да управляват своето стопанство, машини и данни от офиса или мобилното си устройство.

Системата за свързване включва три основни компонента – AFS Pro 1200 дисплей с операционна система Vision Pro и антена AFS Vector Pro. Тези елементи позволяват на потребителите да настройват управлението на трактора и функционирането на прецизното земеделие по начин, по който те предпочитат. 

Технологията AFS Connect също така прави възможно дистанционното наблюдение на AFS екрана на трактора от собствениците на стопанството, мениджърите и с разрешение – дилърите, които поддържат оборудването. Това помага за идентифициране на проблеми, дава по-задълбочен поглед върху тях и върху възможностите за преодоляването им. 


Повече информация за цялото портфолио с машини на CASE IH може да получите от официалния вносител Тайтън Машинъри България на *4040 или на titanmachinery.bg.